Lindsay Lohant hatalmas gyűrűvel jegyezték el

2021. november 30.
„Szerelmem. Életem.” Ezzel és a gyűrűjéről készült képpel jelentette be Lindsay Lohan, hogy menyasszony lett. Bader Shammas nevű párja hatalmas gyémánttal kérte meg a színésznő kezét.

Az Instagramján posztolt képekkel jelentette be a 35 éves Lindsay Lohan, hogy mostantól menyasszony és vőlegény lett belőle és Bader Shammas nevű párjából. „Szerelmem. Életem. Családom. Jövőm.” – írta a poszt mellé Lohan, aki a Twitterén is megerősítette az eljegyzés hírét. 

lindsay-lohan-eljegyzes

Shammas és Lohan Dubaiban találkoztak, és jelenleg is ott élnek a Vogue értesülései szerint. A pár két éve van együtt, ezalatt rendszeresen látták őket a járvány kitörése előtt koncerteken és más nyilvános eseményen. Shammas a Credit Suisse nemzetközi divíziójának alelnökének munkatársa, három éve áll a bank alkalmazásában, ahogy a LinkedIn profiljából kiderül. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Ez Lindsay Lohan második eljegyzése. Korábban az orosz milliomos, Igor Tarabasov párja volt, akivel nem egészen egy év együttjárás után jegyezték el egymást. A pár 2016-ban szakított. 

A színésznő visszatér a filmvászonra is. Lohan egy egyelőre cím nélküli karácsonyi romantikus vígjátékban játszik majd, melyet jövőre mutat be a Netflix.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!