Julia Roberts és George Clooney miatt átépítettek egy fél szigetet

2021. december 04.
Egy trópusi szigeten játszódik Julia Roberts és George Clooney új romantikus vígjátéka, a Ticket to Paradise, amelynek forgatása nem volt mentes minden komplikációtól.

A stáb eredetileg Balin dolgozott volna, amely valóban paradicsomi sziget, Indonéziában azonban tombol a járvány, ezért letettek arról, hogy ott lássanak munkához. Inkább az észak-ausztráliai Withsundays szigetcsoporthoz tartozó Haslewoodon kezdték meg a munkát, amely szintén festői vidék és közkedvelt turistacélpont, csak nem pont úgy néz ki, mint Bali. Ezért aztán kiterjedt tájrendezési munkálatokat folytattak: buldózerekkel kicsinosították a homokos tengerpartot, megfésülték a pálmafákat, az öblökbe tipikus indonéz halászcsónakokat telepítettek, és a környéket telepakolták egzotikus kunyhókkal, amelyekben a turisták oly szívesen időznek.  

Julia-Roberts-George-Clooney-film-sziget-forgatas

Haslewoodot nem először szállják meg a filmesek, itt forgatták A Karib-tenger kalózai legutóbbi részének külső jeleneteit, és művészfotósok is szívesen látogatnak ide, hogy meztelen modelleket örökítsenek meg a fövenyen. Ticket to Paradise című film egyébként egy korosodó elvált házaspárról (Julia Roberts és George Clooney) szól, akik azért utaznak Balira, hogy megakadályozzák lányuk férjhez menetelét.  

A film hazai bemutatója jövő ősszel várható.

Fotó: GettyImages

Olvass tovább!