George Clooney rajong Chrissy Teigen riposztjaiért

2020. november 18.
Saját magához hasonlítja Chrissy Teigent, amiért nem fél kiállni magáért az internetes kekeckedőkkel szemben.

Az 59 éves színész egy friss interjúban fejezte ki, milyen nagyra becsüli Chrissy Teigent szókimondásáért és szellemes visszavágásaiért a közösségi médiában. George Clooney saját magához hasonlította a 34 éves modellt, és azt is megemlítette, hogy rengeteg reklamáló levelet írt már életében.

george-clooney-chrissy-teigen-visszavag

„Hatalmas dossziéim vannak azokból a levelekből és dolgokból, amiket az asszisztensem csak George a világ ellen-leveleknek hív” – mondta Clooney, hozzátéve, hogy manapság ahelyett, hogy ő maga venne részt egy-egy jó harcban, jobban szereti inkább mások meccseit, név szerint Chrissy Teigenét nézni.

Sokkal szórakoztatóbb Chrissy Teigent nézni. Valaki beletapos a világába, jellemzően olyanok, akik nagyon okosnak képzelik magukat, és csak kritizálnak. Chrissy pedig briliánsan vág vissza.

Azonban egy fontos levelet megemlített Clooney, amit mostanában írt: Breonna Taylor ügyében emelte fel a szavát. A fiatal nő meggyilkolása miatt hozott ítélet Amerika minden részén olaj volt a tűzre. A Kentucky államban található louisville-i otthonában rendőrök által tévedésből meggyilkolt Breonna Taylor esete azért is áll nagyon közel George Clooney szívéhez, mert ő is Kentuckyból származik, szülei ma is ott élnek. 

„Nem tudom elhinni. Senkit sem ítéltek el emberölésért egy olyan nő miatt, aki az ágyában aludt, és lelőtték. Képzeljük el, ha a rendőrök feketék lettek volna, és egy fehér emberre rúgják rá az ajtót, majd lőnek le egy nőt, feleséget az ágyban. Képzeljük el. Tudjátok, ez dühítő.”

Olvastad már?

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images