George Clooney jól bánik a tűvel és cérnával

2021. február 03.
Viccelhetnénk, hogy a színész komolyan veszi az erre varrjunk gombot mondást, és jól bírja cérnával, ám saját bevallása szerint George Clooney nem retten vissza, ha meg kell javítania gyermekei vagy felesége elszakadt ruháit.

Olyan mély nyomott hagyott az 59 éves színészben a koronavírus-járvány miatti karantén, hogy szinte minden vele készült interjúban kitér arra, milyen kalandok estek meg vele, miközben feleségével, Amal Clooney-val és ikreikkel kellett együtt múlatniuk az időt. Legutóbb arról beszélt George Clooney, hogy visszatért egyik régi hobbijához, és gyakran varrogatott a karanténban.

george-clooney-karanten-varras

Asszisztense varrógépét üzemelte be George Clooney, és több ruhát is készített a 3 éves ikreinek, Alexandernek és Ellának, de felesége, Amal ruhadarabjait is gyakran javította meg. „Rengeteget varrtam a gyerekeknek. És a feleségem is elszakította a ruháit néhányszor” – mondta Clooney, aki azt is elmesélte, hogy már sok-sok éve megtanult varrni.

Egy lakatlan szigeten is

„Hosszú ideig agglegény voltam, ráadásul pénzem sem volt, így megtanultam megjavítani dolgokat – magyarázta a színész. – Ha egy lakatlan szigeten lennénk, és csak egyvalakit vihetnénk magunkkal, hogy segítsen a túlélésben, én magamat választanám. Kérdezzétek meg a barátaimat, és ők is engem választanának. Bárhol tudok kutat ásni.”

George Clooney azt is elmesélte, hogy a nyakába szakadt szabadidő jelentős részét – a varráson kívül – régóta halogatott javításokra és fejlesztésekre fordította otthonukban. Bútorokat festett, kifestette kívül-belül a házat, és kerítést ácsolt a család bernáthegyi kutyájának. „Jobban éreztem tőle magam, hogy valami hasznosat csinálhatok” – mondta Clooney. 

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvastad már?