George Clooney ezzel a furcsa kütyüvel vágja a haját

2021. január 08.
Azzal talán mindenki egyetért, hogy George Clooney a földkerekség egyik legsármosabb és legstílusosabb férfija – akiről eddig csak kevesen tudták, hogy maga vágja a haját.

Többé már nem kell találgatni, hogy ki vágja George Clooney haját, az amerikai színész ugyanis a Jimmy Kimmel Live! című műsorban felfedte a titkát. A műsorvezetőhöz hasonlóan ő is egy speciális, a ‘80-as években piacra dobott hajvágó kütyüvel, a Flowbee-val vágja a haját, ami egyszerre vág és szívja fel a levágott hajvégeket.

A Flowbee-ről 5:30-nál kezd mesélni George Clooney

Bár a hajvágó berendezést sokan kinevették és kiparodizálták már, a multitalentum George Clooney magasról tesz erre, olyannyira, hogy lassan huszonöt éve ezzel az eszközzel vágja a haját. „A hajvágás szó szerint két percig tart” – nyilatkozta a sztár, aki hozzátette, a haja olyan, akár a szalma, így nagyon könnyű vágni, az eszközzel hibázni pedig nem nagyon lehet.

George Clooney hajvágás

Ahogy a rajongókat, úgy a sztár feleségét is meglepte a kütyü, amikor először meglátta, ötlete nem volt, mi célt szolgálhat az eszköz, aminek ráadásul olyan a hangja, akár a hurrikánnak. Clooney utólag már bánja, hogy a nagy leleplezés előtt nem vásárolt Flowbee-részvényeket, hiszen az eszköz nemcsak miatta, de a karantén hatására is újra nagy sláger lett.

Forrás: Filmdaily Fotó: Getty Images

Olvass tovább!