Hírességek, akik 50 felett lettek először apák

2021. július 06.
Az alábbi hírességek nem kapkodták el: amennyire csak lehetett, kitolták a gyerekvállalást, és csak az ötödik X betöltése után váltak először édesapává.

Chris Noth

Chris-Noth

Chris Nothnak és feleségének, Tara Wilsonnak 2008-ban született az első gyereke, amikor a színész 53 éves volt. A párnak ma már két fia van: Keats 2020-ban született, Noth 65 éves korában.

Hugh Grant

Hugh Grant 51 éves volt, amikor 2011-ben először apa lett. Grantnek azóta összesen öt gyereke született: kettő az exétől, Tinglan Hongtól és három a feleségétől, Anna Elisabet Ebersteintől.

George Clooney

george-clooney-chrissy-teigen-visszavag

George Clooneynak és feleségének, Amal Alamuddinnak 2017-ben születtek ikreik, amikor a színész már 56 éves volt. Clooney később egy interjúban elmondta, hogy a feleségével és a gyerekeivel lett igazán teljes az élete.

Simon Cowell

Simon-Cowell

Simon Cowell 54 éves volt, amikor 2014-ben Valentin-napon megszületett a fia, Eric. „Amikor apává válsz, valami bekapcsol benned. Onnantól kezdve minden a gyerekről szól” – nyilatkozta néhány éve.

Steve Martin

Steve-Martin

Steve Martin 67 éves korában, 2012-ben lett először apa, felesége, Anne Stringfield akkor adott életet a lányuknak. „Ha korábban lett volna gyermekem, valószínűleg silány apa lettem volna, mert nem tudtam volna a karrierem és a magánéletem között egyensúlyozni” – nyilatkozta a színész 2017-ben.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!