Hírességek, akik 50 felett lettek először apák

2021. július 06. |

Az alábbi hírességek nem kapkodták el: amennyire csak lehetett, kitolták a gyerekvállalást, és csak az ötödik X betöltése után váltak először édesapává.

Chris Noth

Chris-Noth

Chris Nothnak és feleségének, Tara Wilsonnak 2008-ban született az első gyereke, amikor a színész 53 éves volt. A párnak ma már két fia van: Keats 2020-ban született, Noth 65 éves korában.

Hugh Grant

Hugh Grant 51 éves volt, amikor 2011-ben először apa lett. Grantnek azóta összesen öt gyereke született: kettő az exétől, Tinglan Hongtól és három a feleségétől, Anna Elisabet Ebersteintől.

Cuki fotókkal ünnepelték az apák napját a sztárok

Cuki fotókkal ünnepelték az apák napját a sztárok

Bár Magyarországon csak most kezd meghonosodni, nemzetközi szinten évtizedek óta fontos ünnepnek számít az apák napja, amit mindig június harmadik vasárnapján tartanak. Lássuk, hogyan telt ez a nap a sztárvilágban!

George Clooney

george-clooney-chrissy-teigen-visszavag

George Clooneynak és feleségének, Amal Alamuddinnak 2017-ben születtek ikreik, amikor a színész már 56 éves volt. Clooney később egy interjúban elmondta, hogy a feleségével és a gyerekeivel lett igazán teljes az élete.

Simon Cowell

Simon-Cowell

Simon Cowell 54 éves volt, amikor 2014-ben Valentin-napon megszületett a fia, Eric. „Amikor apává válsz, valami bekapcsol benned. Onnantól kezdve minden a gyerekről szól” – nyilatkozta néhány éve.

Steve Martin

Steve-Martin

Steve Martin 67 éves korában, 2012-ben lett először apa, felesége, Anne Stringfield akkor adott életet a lányuknak. „Ha korábban lett volna gyermekem, valószínűleg silány apa lettem volna, mert nem tudtam volna a karrierem és a magánéletem között egyensúlyozni” – nyilatkozta a színész 2017-ben.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Hírességek, akik 40 felett lettek édesanyák

Hírességek, akik 40 felett lettek édesanyák

Az egész világot meglepte, amikor néhány nappal ezelőtt az 51 éves Naomi Campbell bejelentette, hogy édesanya lett. A szupermodell kései anyává válása persze nem példa nélküli, az utóbbi években egyre több híresség vágott bele 40 után a gyerekvállalásba.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok