Rihanna viaszfigurája igazi karácsonyi katasztrófa lett

2021. december 29.
A berlini Madame Tussauds panoptikumban állították ki Rihannáról azt a viaszfigurát, amelyről már messziről látszik, hogy dolgozhattak volna még rajta egy kicsit. Vagy sokat. Volt olyan látogató a Madame Toussauds panoptikumban, aki egyenesen gyűlöletbűncselekménynek minősítette a Rihannáról készült viaszfigurát.

Amennyi jól sikerült viaszfigurát állítottak ki a Madame Tussaud panoptikumaiban a világ körül, szinte mindegyikre jut egy egészen rosszul sikerült viaszszobor is. Utóbbiak közé tartozik a Berlinben Rihannáról készült szobor is, amelyet az sem mentett meg, hogy az ünnepek alkalmából karácsonyi öltözéket kapott. Sőt, pont emiatt figyeltek fel az emberek a kilencszeres Grammy-díjas énekesnő elég rosszul sikerült mására. 

rihanna-madame-tussouds-viaszfigura

„Rihanna viaszfiguráját biztos, hogy valaki olyan készítette, aki még soha nem látta Rihannát. Képen sem” – írta valaki az énekesnő szobráról, és nehéz nem egyet érteni ezzel a véleménnyel a képeket nézve. 

rihanna-madame-tussouds-viaszfigura

A brit koronától nemrég függetlenedő és köztársasággá váló Barbados múlt hónapban nyilvánította Rihannát nemzeti hőssé. A 2011-ben készült viaszszobor, ami már tíz évvel ezelőtt sem hasonlított az énekesnőre, így egy kommentelő véleménye szerint „valódi gyűlölet-bűncselekmény Rihanna ellen”.

Forrás: The Huffington Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!