Rihannának nem tökéletesen lapos a hasa, ezért csakis terhes lehet

2021. december 03.
Az elmúlt napban a nemzetközi és magyar bulvárlapok is rendre megírták a nagy hírt, hogy Rihanna az első gyerekét várja.

Kevés irritálóbb dolog létezik a világon, mint amikor egy fogamzóképes korban lévő nőnek folyamatosan a méhe állapotáról kell random embereknek magyarázkodnia. Jennifer Anistont évtizedeken keresztül nyüstölte a média, és hoztak le rendszeresen cikkeket az éppen aktuális nem létező terhességéről – és most úgy tűnik, a 33 éves, tehát pont szülési korban lévő Rihannán a sor.

A pletykák azután kezdtek el terjedni, hogy az énekesnőt hétfőn Barbados nemzeti hősévé tüntették ki, és az eseményről készült fotók bejárták a világot. Az ünnepségen Rihanna egy testhez simuló narancssárga ruhát viselt, és az éles szeműek rögtön észrevették, hogy az énekesnőnek – mint a legtöbb embernek – bizony pocakja van a ruha alatt. Ha pedig egy fogamzóképes korú nőnek nem tökéletesen lapos a hasa, akkor nincs más lehetőség, biztosan terhes…

rihanna

A nagy hír rövid időn belül a boldog „kismamához” is eljutott: egy rajongó írt neki privát üzenetet. és gratulált a képzeletbeli kis jövevényhez, majd megkérdezte, elmehet-e a babaváró bulira. Az énekesnő válaszul egy nagyon frappáns és vicces üzenettel hűtötte le a kedélyeket: „Az előző 10 babaváróra sem jöttél el! Minden évben megtermékenyítetek, a fenébe is.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jen (@mis.jaye) által megosztott bejegyzés

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!