Eltávolították a királyi családtól Harry és Meghan viaszszobrát

2021. május 26.
Harry herceg és Meghan Markle nem csak a valóságban távolodott el az angol királyi családtól: viaszszobruk a Madame Tussauds panoptikumban is új helyre került.

Harry herceg és Meghan Markle ismét költözött, igaz, ezúttal csak viaszból készült másuk talált új otthonra. Miután a valóságban is úgy döntöttek, hogy hátat fordítanak az angol királyi családnak, és Kaliforniába költöznek, Madame Tussaud londoni panoptikumában új helyükre kerültek az őket ábrázoló figurák. 

Harry herceg és Meghan Markle viaszszobra

Harry és Meghan viaszszobra mostanáig II. Erzsébet királynő mellett állt a panoptikumban, ezentúl viszont távolabb kell keresnie annak, aki szeretné megcsodálni a hercegi pár viaszfiguráit. A CNN-nek adott nyilatkozatban a Madame Tussauds munkatársai azzal indokolták a költöztetést, hogy Harry és Meghan a való életben is eltávolodott az angol királyi családtól.

Mint ismeretes, márciusban nagy port kavart interjút adtak Oprah Winfrey-nek, amelyben kitértek döntésük okára is: úgy érezték, hogy a brit sajtó túlzottan kritikusan szemlélte őket, miközben a palotában sem volt felhőtlen a hangulat. Tim Waters, a Madame Tussauds menedzsere azt is elmondta a CNN-nek, hogy miért tartották fontosnak a bábuk áthelyezését: „Harry és Meghan A-listás közéleti személyiségnek számít, ezért igazodni akartunk ahhoz, ahogy a való életben alakult a sorsuk.”

Steve Davies, a panoptikum másik fontos szakembere hozzátette: „Harry és Meghan figurái a legkeresettebbek és a legkedveltebbek közül valók, és biztosak vagyunk benne, hogy népszerűségük a költözés ellenére is töretlen marad.” 

A londoni panoptikum május 17-én nyitotta meg újra kapuit a nagyközönség előtt, az akkor érkező látogatók már az új helyükön találkozhattak Harry hercegékkel, akik olyan illusztris hírességek közelében kaptak helyet, mint a való életben is barátjuknak számító George Clooney, illetve David és Victoria Beckham. A költözés után a királyi családot II. Erzsébet, Fülöp herceg, Vilmos herceg és Katalin hercegné, illetve Károly herceg és Kamilla viaszszobra alkotja.  

Via

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?