Rosie Huntington-Whiteley ritka családi fotót posztolt

2022. január 05.
Rosie Huntington-Whiteley még kihasználta második gyermeke születéséig hátralevő időt, hogy kettesben legyen Jason Stathammel közös nagyobbik fiával, a 4 éves Jackkel. Nagyon jól áll az angliai vidéki idill a családnak.

Villámgyorsan telik az idő, és már igazi nagyfiú Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham nagyobbik gyermeke, a 4 éves Jack, aki megszólalásig hasonlít az akciósztárra. A pár az ünnepeket az idilli angol vidéken töltötte, amiről a modell csodás családi képet is posztolt. Rosie Huntington-Whiteley ritkán mutatja meg nagyobbik gyermekét, ám ezúttal kivételt tett. Sőt, több képet is megosztott követőivel közösségi oldalán.

rosie-huntington-whiteley-csaladi-foto

Az egyik fotón a ködös mezőn áll távcsővel a kezében a pufikabátba öltözött kisfiú, egy másik cuki képen pedig az ablakon át bámul egy helikoptert. „Így nézünk 2022-be” – írta Rosie a fotó mellé, és kívánt mindenkinek boldog újévet. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

És valóban sok minden vár a 34 éves modellre és családjára idén: nemsokára megszületik második közös gyermeke az 54 éves Jason Stathammel. A pár 2021 augusztusában jelentette be, hogy Rosie Huntington-Whiteley ismét várandós. Azóta a modell szorgosan dokumentálta egyre növekvő pocakját és sikkes kismamaruháit a közösségi oldalán. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham 2009-ben ismerkedett meg egymással Londonban, egy partin. 2016-ban jelentették be, hogy eljegyezték egymást, amikor a Golden Globe-díjátadó vörös szőnyegén sétáltak együtt. Bár korábban Rosie Huntington-Whiteley többször is úgy nyilatkozott, hogy a házasságkötés nem áll a prioritási listája élén, 2020-ban azt azért hozzá tette, hogy szeretné, ha tovább bővülne a családjuk. „Nagyon szerencsések vagyunk, hogy most több időt tölthetünk együtt” – tette hozzá a modell.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!