Jennifer Aniston: „52 évesen én leszek a csodaanya?”

2021. december 09.
Egy friss interjúban a színésznő őszintén beszélt az életét évtizedek óta végig kísérő pletykákról.

„Régebben nagyon magamra vettem ezeket a rólam szóló pletykákat, a terhességeimről és hasonlókról. Rosszul esett, amikor olyanokat mondtak, hogy a karriert választottam a gyerek helyett. Valójában senkinek sincs fogalma a személyes dolgaimról, az egészségügyi állapotomról, arról, hogy miért nem lehet, vagy hogy lehet-e egyáltalán gyerekem. Nem tudnak semmit, éppen ezért volt annyira bántó, amiket rólam írtak” – magyarázta Jennifer Aniston az interjúban, majd hozzátette, hogy véleménye szerint mostanra a közösségi média teljes mértékben átvette a bulvármédia szerepét a hamis pletykák terjesztésében.

jennifer-aniston

„Bár az is igaz, hogy régen olvastam már bulvárlapot. Megvannak még az ikreim? 52 évesen én leszek a csodaanya?” – viccelődött a színésznő.

„Most már itt van nekünk a közösségi média. Bárkiből lehet troll a számítógép anonimitása mögé rejtőzve és zaklathatja a kommentszekcióban az embereket. Nem értem, hogy lehet ilyen kegyetlen a társadalom egy része. Sokszor elgondolkozom, hogy mit élveznek benne.”

Forrás: Buzzfeed Fotó: Getty Images

Olvass tovább!