Gal Gadot: „Az Imagine videó a járvány elején ízléstelen ötlet volt”

2022. január 07.
2020 márciusában hozott össze számos hírességet Gal Gadot, hogy együtt énekeljék el a John Lennon klasszikusát. Ma már úgy gondolja, hogy gyerekes ötlet volt és nem helyénvaló.

Megpróbálta megmagyarázni a Wonder Woman sztárja, miért gondolta úgy, hogy jó ötlet volt John Lennon dalát, az Imagine-t egy instagramos össznépi posztban elénekelni a világjárvány elején. A videóban Gal Gadot számos hírességgel, köztük Natalie Portmannel, Will Ferrellel, Zoë Kravitzcel és Jamie Dornannel énekelte el közösen úgy, hogy mindenki egy sort tett hozzá a dalhoz. Szándékuk szerint az összetartozást próbálták kifejezni ezzel. 

gal-gadot-imagine

„Együtt vagyunk mindannyian ebben az egészben, együtt is leszünk túl rajta” – írta Gal Gadot az eredeti poszt mellé még 2020 márciusában. Már akkor is sokan kritizálták a projektet, érzéketlennek, kirekesztőnek titulálva, megjegyezve, milyen ellentmondás van a sorok és aközött, hogy többmilliós birtokukon éldegélve a karanténban énekelgetik, miközben több ezren az életükért küzdenek, rengetegen veszítették el rokonukat, munkájukat vagy éppen otthonukat a járványban. 

A videót mára több mint tízmillióan látták. Gal Gadot szerint az időzítés volt a legnagyobb probléma. „A járvány Európán és Izraelen már végigsöpört, mielőtt elért Amerikába, és ott is hasonló károkat okozott – mondta a színésznő. – A videó gyerekes volt innen nézve. Nem volt megfelelő az időzítés, és nem volt helyénvaló. Ízléstelen volt.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

„Hiába nemes a szándék, ha a célt eltévesztjük” – tette hozzá Gal Gadot, aki a videó posztolásakor nagyjából egy hete volt izolációban, és saját bevallása szerint az egyre jobban kibontakozó krízis filozofikussá tette. „Csak szerettem volna egy kis fényt és szeretet küldeni a világnak. Nem jött át.”

Forrás: The Guardian Fotó: Getty Images

Olvass tovább!