Kivágták Lady Gaga és Salma Hayek szexjelenetét A Gucci-házból

2022. január 26.
Komoly tűnődnivalót adott az Oscar-díjas énekes-színésznő a rajongóknak: vajon melyik résznél lehetett Salma Hayekkel közös szexjelenete a filmben?

„Még egy teljes filmet kitöltenének azok a részek, amelyeket a nézők nem láthattak végül” – vallotta be a 35 éves Lady Gaga, aki azt a Patrizia Reggianit alakítja A Gucci-ház című filmben, akit férje, Mauricio Gucci (Adam Driver) meggyilkoltatásáért zártak börtönbe. Az énekesnő elárulta, hogy a karaktere szexuális kapcsolatot létesített Guiseppina ‘Pina’ Auriemmel, akit az 55 éves Salma Hayek kelt életre a vásznon. 

lady-gaga-salma-hayek-szexjelenet

„Emlékszem, hogy a díszletben voltunk Salmával, és eszünkbe jutott, hogy miután Mauricio meghal, talán felforrósodik a hangulat” – mesélte Lady Gaga, mire Salma Hayek válaszolt: „Azt gondoljátok, viccel, de nem.”

A szexjelenet végül nem került bele a filmbe, a rendező Ridley Scott kivágta a forró pillanatokat. 

Valószínűleg az sem segített volna, ha benne maradnak Salma Hayek és Lady Gaga közös intim jelenetei, mivel a kritikusok nem fogadták túl nagy lelkesedéssel A Gucci-házat, a Rotten Tomatoeson is csak 63 százalékon áll. Több helyen karaktergyilkosságot kiáltanak, és a Gucci család tagjait sem nyűgözte le a róluk kialakított kép.

Forrás: New York Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!