Lady Gaga elárulta, kivel forgatna legközelebb

2022. január 15.
Lady Gaga csillaga üstökösszerűen emelkedett fel Hollywoodban, villámgyorsan az A-listás hírességek közé került, így elérte azt a kitüntetett pozíciót, hogy ő maga válogathatja meg, kivel dolgozik filmjein. Miután jó néhány olyan színésszel forgathatott együtt már eddig is, akik rajta voltak a bakancslistáján, A Gucci-ház sztárja egy újabb, kétszeres Oscar-díjas színésszel szeretne forgatni legközelebb.

A Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztiválon nyerte meg Lady Gaga az Icon-díjat A Gucci-ház című filmben nyújtott alakításáért. Patrizia Reggiani parádés megformálásával olyan sztárokhoz csatlakozott a díjazottak között, mint Glenn Close, Willem Dafoe, Michael Douglas, Robert Duvall, Tom Hanks és Meryl Streep. Miután ilyen elit társaságba került, adódik a kérdés: kivel dolgozna legszívesebben Lady Gaga legközelebb?

lady-gaga-szinesz-film

„Annyi színész van, akivel szeretnék dolgozni – mondta Lady Gaga. – Al Pacino az egyik legnagyobb vágyam volt. Nagyon büszke vagyok rá, hogy a barátomnak mondhatom. Akartam Jared Letóval is dolgozni, Adam Driverrel és Jeremy Ironsszal. De szerettem volna Salma Hayekkel is” – sorolta A Gucci-ház-beli kollégáit az énekes-színésznő.

„Ha egy nevet kellene mondanom azok közül, akik most velem együtt díjat nyertek, Tom Hanks lenne az. Nagyon szeretnék Tom Hanksszel dolgozni. Úgy gondolom, hogy ő korunk egyik legzseniálisabb színésze” – árulta el Lady Gaga, kivel játszana legközelebb nagyon szívesen. 

Valószínűleg nem kell sokat várnia Lady Gagának, hogy meghallgattassék kívánsága, tekintve milyen katapultszerűen lőtt ki színészi karrierje. Már rögtön az első nagy szerepéért, a Csillag születikben nyújtott alakításáért jelölték a legjobb színésznő díjára, és a Ridley Scott-filmért is Oscar-várományosként tekintenek rá.
„Úgy hiszem, mindig nők történetét fogom mesélni, hiszen én is nő vagyok, és a nőknek rengeteg olyan meséje van, amit el kell mondani – mondta Lady Gaga. – A nők erősek és sérülékenyek. És az, hogy egyszerre sérülékenyek és erősek, nagyon különleges dolog.”

Forrás: ET ONline Fotó: Getty Images

Olvass tovább!