Megszületett Kylie Jenner második gyermeke

2022. február 08.
A korábbi pletykákkal ellentétben még csak most született meg Kylie Jenner és Travis Scott második gyermeke, akinek a hírek szerint nővére, Stormi Webster is nagyon örült. A kozmetikummogul azt is elárulta, milyen nemű az újszülött baba.

Hol máshol osztotta volna meg a nyilvánossággal második gyermeke születésének hírét Kylie Jenner, mint az Instagramon. „2/2/22” – írta egy fekete-fehér fotó mellé, melyen első lánya, Stormi Webster fogja az újszülött kezét.

kylie-jenner-masodik-gyerek

A büszke édesanya a baba nevét ugyan nem árulta el, de kék szívecske emojival jelezte, hogy ezúttal kisfia született. Az édesapa, Travis Scott egy kék és hat barna szívemojival kommentelte a fotót. Érdekesség még, hogy Kyle Jenner második babája egy nappal Stormi születésnapja után született: a kislány február elsején lett négyéves. 

kylie-jenner-masodik-gyerek

A 24 éves Kylie Jenner tavaly szeptemberben jelentette be, hogy ismét gyermeket vár. Egy másfél perces videóban mutatta meg a pozitív terhességi tesztet párjának, Travis Scottnak, aki a hasát ölelte az idilli képeken. Azt is megmutatták, hogyan örült Kris Jenner az újabb unokának, mikor meglátta az ultrahangképeket. 

A pár kapcsolata nem volt mindig zökkenőmentes. 2017-ben kezdtek randizni, ám két évvel első gyermekük születése után szétmentek – bár Stormit továbbra is közösen nevelték. Valószínűleg ez is segített, hogy Kylie Jenner és Scott ismét egymásra találjon. A hírek szerint azóta minden idilli közöttük, és őrülten szeretik egymást.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images, Instagram

Olvass tovább!