Ez Kylie Jenner és Emily Ratajkowski kedvenc gyűrűje

2021. november 11.
A sztárvilágban aktuálisan ezekből a toi et moi gyűrűkből fogy a legtöbb – nem véletlenül.

A toi et moi magyarul annyit tesz, hogy te és én, az így elnevezett gyűrűt pedig onnan lehet felismerni, hogy az kettő, gyakran egy kisebb és egy nagyobb kőből áll, hogy így szimbolizálja két ember összetartozását. A gyűrű formája 1796-ból való, Bonaparte Napóleon egy ilyen gyűrűvel kérte meg Jozefina francia császárné kezét. Eredetileg két különböző fajtájú, de azonos méretű és formájú követ használtak, de ehhez ma már nem ragaszkodnak se az ékszertevezők, se a megrendelők.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Trabert Goldsmiths (@trabertgoldsmiths) által megosztott bejegyzés

A forma annyira közkedvelt, hogy még Jackie Kennedy is toi et moi stílusban terveztette újjá eljegyzési gyűrűjét. A smaragd- és gyémántékszert eredetileg lineáris bagett csiszolású gyémántok vették körül, amelyeket végül nagyobb marquise csiszolású gyémántokra cserélt.

Bár az ékszer hosszú múltra tekint vissza, vonzerejének időtlenségét bizonyítja, hogy a legnagyobb celebek ujján újra és újra felbukkan. Egy ilyen gyűrűvel kérte meg Sebastian Bear-McClard Emily Ratajkowski kezét, a jegygyűrű 18 karátos aranyból, egy kétkarátos és egy háromkarátos gyémánttal készült.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés

A szupermodell mellett Ariana Grande-nak is van egy toi et moi gyűrűje, de egy ilyen ékszerrel kérték meg Solange Knowles kezét 2014-ben, és ilyen gyűrűt, illetve ennek mini változatát kapta meg Kylie Jenner és kislánya, Stormi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kylie 🤍 (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!