Rosie Huntington-Whiteley elárulta második gyermeke nevét

2022. február 11.
Egyúttal azt is hivatalosan bejelentette, hogy valóban megszületett második közös gyermeke Jason Stathammel. Ugyanazon a napon, mint Kylie Jenner kisfia.

A 34 éves modell ritkán árul el részleteket családjáról, ám úgy tűnik, második gyermeke születése kapcsán meg akarta előzni a találgatásokat és pletykákat, így inkább ő maga tette közzé Instagram-oldalán: megszületett második gyermeke. Rosie Huntington-Whiteley azt is leírta, hogy lánya az Isabella nevet kapta. 

rosie-huntington-whiteley-gyerek-nev

„Isabella James Statham. 2.2.22” – posztolta Rosie Huntington Whiteley, akinek ugyanazon a napon született meg lánya, mint Kylie Jenner kisfia. A babáról nem posztolt képet egyelőre a modell, Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley gyermekének csak a gyerekszobájába pillanthattunk be. A baba egy csodaszép mózeskosárban pihent, az elefántos takaró alól csak az apró kezek látszottak ki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Huntington-Whiteley barátai azonnal reagálta a modell közösségi oldalán, a posztot elárasztottak a gratulációk. Kolléganői, Martha Hunt és Lily Aldrige is sok boldogságot kívánt többek között.

A modell második gyermeke Londonban született. Tavaly augusztusban jelentette be, hogy második gyermekét várja. Rosie Huntington-Whiteley és az 54 éves Jason Statham 2010 óta vannak együtt, a pár 2016 januárjában jegyezte el egymást, bár azt azóta sem tudjuk, az esküvő is megtörtént-e. Fiuk, Jack Oscar 2017 januárjában született.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!