J.Lo táncolt, Harry herceg az unokatesójával bandázott – Hatalmasat buliztak a sztárok a Super Bowl félidei show-ján

2022. február 14.
A 2022-es Super Bowl félidei show-ja egy hamisítatlan milleniál nosztalgiabulivá kerekedett, amit mind a jelen lévő sztárok, mind a nézők nagyon élveztek.

A netezők egybehangzó véleménye szerint a tegnap megrendezett Super Bowl félidei show-ja volt az utóbbi évek egyik legjobbika – és látva a következő videókat és fotókat, valószínűleg a jelenlévő sztárok is hasonlóan vélekedhettek. Az idei műsor azért is volt különleges, mert ez volt az első alkalom, hogy kizárólag hiphopelőadók kaptak helyet a színpadon, ráadásul nem is akármilyenek. A show a ’90-es és ’00-es évek legnagyobb raplegendáit és azok legismertebb számait sorakoztatta fel: ott volt Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, 50 Cent – és melléjük csatlakozott be a még mindig kurrens karrierrel rendelkező Kendrick Lamar. (A teljes műsort itt tudod megnézni!)

Az ikonikus rapperek hatalmas nosztalgiabulit csaptak tegnap, a részt vevő sztárok pedig láthatóan remekül szórakoztak. De lássuk is, kiket lehetett felfedezni a közönség soraiban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

benniferstan (@benniferstan) által megosztott bejegyzés

J.Lo két évvel ezelőtt még a színpadon rázta Shakirával, de láthatóan idén nézőként is nagyon élte a show-t, a régi-új pasijával, Ben Affleckkel az oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HEART OF THE STREETZ ♡ (@heartofthestreetz) által megosztott bejegyzés

Hasonlóan jót bulizott Beyoncé és Jay-Z is. Tovább lapozva Kanye West és North West, Megan Thee Stallion, Christina Aguilera, The Weeknd, Doja Cat, Rihanna és Drake és feltűnik a tömegben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PROMIPOOL (@promipool) által megosztott bejegyzés

Orlando Bloom és Katy Perry sem hagyta ki az estét, de ott volt még Alessanda Ambrosio, Heidi Klum, Kate Hudson, Rita Ora, Ryan Reynolds, Mayim Bialik és Dwayne Johnson is.


Mindenki legnagyobb meglepetésre Harry herceg is feltűnt a nézők között, de kivételesesen nem a feleségével, Meghan Markle-lel érkezett, hanem az unokatestvérével, Eugénia brit királyi hercegnővel.

Fotó: Instagram

Olvass tovább!