Ezek a hírességek visszavágtak, amikor egy-egy tervező a súlyuk miatt mondott nekik nemet

2022. február 27.
Egy-egy rangos esemény előtt tervezők és stílustanácsadók hada dolgozik azon, hogy a hírességek a lehető legjobban mutassanak a vörös szőnyegen, ám nem mindegyiküknek jut ki ebből a kivételes bánásmódból, sok esetben az alakjuk miatt.

Ma már minden bizonnyal sajnálják a tervezők, hogy annak idején a súlyuk miatt mondtak nemet egy-egy hírességnek. Szerencsére az érintettek egyáltalán nem lógatják az orrukat, sőt, kivárták a legtökéletesebb alkalmat arra, hogy emlékeztessék egykori rossz döntésükre a divatházakat.

1) Rachel Bloom

Miután több neves kreátor is elutasította Rachel Bloom kérését, hogy küldjenek neki egy ruhát a 2017-es Emmy-díjátadóra, a saját Gucci szoknyájába bújt, és abban vett részt a nagy eseményen. „Több helyen is elmeséltem már, hogy milyen nehézséget okoz nekem a ruhaválasztás így, hogy nem 0-s a ruhaméretem. Kész szerencse, hogy ma már megtehetem, hogy megvegyem, ami tényleg tetszik, így részemről rendben is vagyunk” – mondta egy vele készült beszélgetésben.

Rachel Bloom a 2017-es Emmy-díjátadón

2) Melissa McCarthy

Mikor a 2012-es Oscar-gálára készült, 5-6 tervezőt is megkeresett, hogy küldjön neki egy alkalmi ruhát, de mindenhol zárt ajtókra talált. Így nem maradt más választása, csak az, hogy saját plus size márkát hívjon életre a tervezés és a varrás nem is áll olyan távol tőle, a főiskolán ugyanis textiltervezést tanult. A nevezetes díjátadóra végül egy saját tervezésű ruhában ment, amelynek elkészítésében hatalmas segítséget nyújtott a barátnője, Daniela, aki most is Melissa divatcégében dolgozik.

Melissa McCarthy a 2012-es Oscar-gálán

3) Beyoncé

Amikor Beyoncé 2016-ban megkapta a Fashion Icon díját, elmesélte, hogy a kezdet kezdetén egyetlen neves tervező sem volt hajlandó öltöztetni a Destiny’s Child tagjait, mert nem láttak fantáziát abban, hogy négy formásabb, afroamerikai lánynak kölcsönözzenek ruhákat. Mivel akkor még nem engedhették meg maguknak, hogy vagyonokat költsenek fellépőruhákra, Beyoncé anyukája és nagybátyja készítette el saját kezűleg, maradék anyagokból a színpadi ruhákat. A szívük-lelkük benne volt minden egyes darabban, varrás közben a legapróbb részletekre is odafigyeltek, csodás érzés volt ezeket a ruhákat viselni. Az a szeretet tette különlegessé a darabokat, amit minden öltéssel beledolgoztak az anyagba, és ez bármelyik márkanévnél többet ért nekünk” – emlékezett vissza Beyoncé, akinek a kegyeiért ma már versengenek a divatházak.

Destiny's child a kezdetekben

4) Jennifer Hudson

Egészen 2011-ig várt azzal a ma már saját életrajzi filmmel is rendelkező Jennifer Hudson, hogy visszavágjon a tervezőknek, akik egykor elutasították az alakja miatt, és csak azután mutattak hajlandóságot az öltöztetésére, hogy megszabadult a pluszkilóktól:Sokkal több lehetőség nyílt meg előttem, ahogy átkerültem a másik oldalra – addig azonban fogalmam sem volt róla, hogy mi mindenről maradtam le! Egy egészen új világ kapui nyíltak meg előttem, hirtelen mindenki engem akart öltöztetni, ruhaköltemények és cipők hadából választhattam ki bármelyiket, amelyik tetszett” – mesélte a Daily Mailnek.

Jennifer Hudson piros ruhában

Forrás: Via Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?