Courteney Cox azért adta el Los Angeles-i otthonát, mert szerinte kísértetek lakták

2022. március 02.
Courteney Cox az elmondása szerint egészen addig nem hitt a szellemekben, amíg nem találkozott egyel a saját otthonában...

Courteney Cox néhány napja Jimmy Kimmel talk show-jában mesélte el kísérteties történetét. Mint mondja, minden akkor kezdődött, amikor néhány évvel ezelőtt vásárolt egy luxusotthont a Los Angeles-i Laurel Canyonban. Az ingatlan korábban az énekesnő, Carol King tulajdonában volt, aki Cox beköltözése után néhány nappal meg is látogatta a színésznőt, hogy elmondja neki, milyen megmagyarázhatatlan események történtek korábban a házban.

„Carol azt mesélte, hogy valamikor régen történt a házban egy nagyon csúnyán végződő válás, és hogy ott maradt az ingatlanban egy kísértet. Akkor még legyintettem az egészre, nem igazán hittem el a sztorit. Később aztán egyre több barátom számolt be róla – olyanok, akik nálam aludtak, vagy hosszabb időt a házban töltöttek –, hogy láttak valakit, egy nőt, az ágyam szélén ülve” – mesélte a történetét a színésznő.

Courteney Cox, az elmondása szerint, ekkor még mindig próbált nem tudomást venni a dologról, mígnem aztán Carol King felajánlotta neki, hogy tartsanak a házban egy szeánszot. A szellemidézés végül nem igazán sikerült, ám Coxnak nem sokra rá egy újabb kísérteties találkozás adta meg a kegyelemdöfést.

„Egy nap otthon voltam, és megszólalt a kapucsengő. Egy futár állt az ajtóban, aki rám nézett, és megkérdezte: »Tud róla, hogy egy kísértet van a házban?« Mikor megkérdeztem, hogy ezt miből gondolja, a következőt válaszolta: »Abból, hogy valaki áll a háta mögött.« Ekkor már nem volt kérdés, tudtam, hogy meg kell szabadulnom ettől a háztól.”

Ezt követően a színésznő már nem mert egyedül aludni az otthonában, és azonnal meg is hirdette az ingatlant.

Forrás: Buzzfeed Fotó: Getty Images

Olvass tovább!