Lady Gaga és Bradley Cooper alig tudott elszakadni egymástól

2022. március 02.
A SAG-gálán találkozott egymással ismét a két barát, két évvel azután, hogy mindkettejüket díjra jelölték közös filmjükért. Őszinte örömük beragyogta az estét.

A 35 éves énekes-színésznél és 47 éves színész-rendező kollégájánál kevés boldogabb ember volt a SAG-gálán február 27-én este Santa Monicában, pedig ők ezúttal nem is kaptak díjat. Lady Gaga – aki egy csodálatos Armani Privé estélyit viselt ragyogó Tiffany & Co. ékszerekkel – csupa mosoly volt, amikor meglátta Bradley Coopert, akivel a Csillag születik című film munkálatai közben kötött örök barátságot. 

lady-gaga-bradley-cooper-sag

Lady Gagát a legjobb női főszereplő kategóriában jelölték díjra A Gucci-házban Patrizia Reggiani megformálásáért, Bradley Cooper pedig a Licorice Pizza című filmért kapott jelölést Jon Peters szerepéért a legjobb férfi színész kategóriában. Ők most díjat nem nyertek (a legjobb színésznő Jessica Chastain lett a Tammy Faye szemeiben nyújtott alakításáért, a legjobb férfi színész pedig Troy Kotsur, a Coda című filmért), mégis roppant boldogok voltak az est alatt. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Gaga és Cooper egy szerelmespárt alakított a 2018-as Csillag születikben, melyért 2019-ben is jelölték őket SAG-díjra. Végül Lady Gaga a film betétdaláért vihetett haza egy Oscart később. A képernyőn keresztül is érzékelhető kémia miatt sokáig pletykálták, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper összejöttek a film forgatásán, ám ezt kategorikusan tagadták mindketten, és hangsúlyozták, hogy nincs több közöttük barátságnál. Ezt a barátságot viszont le sem tagadhatnák, hiszen ki más beszélgetné végig az egész átadási ceremóniát és a köszönőbeszédeket, mint két régi, jó barát? A képeket elnézve pedig mindannyian szeretnénk ilyen barátságot magunknak. 

Forrás: US Weekly Fotó: Getty Images

Olvass tovább!