Mila Kunis: „Soha nem voltam büszkébb arra, hogy ukrán vagyok, mint most”

2022. március 08.
Mila Kunis férjével, Ashton Kutcherrel közösen osztott meg videót, hogy felhívják a figyelmet az Ukrajnában folyó háborúra, és pénzt gyűjtsenek az ország és a menekültek megsegítésére.

Az Instagramjára posztolt közös videófelvételt Ashton Kutcher feleségével, Mila Kunisszal, melyben a rajongóik segítségét kérik a Fekete hattyú színésznőjének szülőhazája, Ukrajna miatt. Mila Kunis ugyanis – ahogy a videón is mondja – 1983-ban született Ukrajnában, és 1991-ben jött családjával Amerikába. 

„Mindig amerikainak tartottam magamat, büszke amerikainak – mondta Mila Kunis. – Mindent szeretek ebben az országban, örökké hálás leszek azért, amit kaptam, és amit a családom is kapott. De ma mindennél büszkébb vagyok arra, hogy ukrán vagyok.”

mila-kunis-ukrajna-haboru

A színésznőt férje, Ashton Kutcher támogatta a videóban: „Soha nem voltam büszkébb rá, hogy egy ukrán emberrel házasodtam össze.”

Az orosz inváziót követően Ashton Kutcher a közösségi oldalait használta arra, hogy felhívja a figyelmet az Ukrajnát ért támadásra. Most hatalmas gyűjtésbe kezdtek a menekültek megsegítésére. „Az események, amik Ukrajnában kibontakoztak, tragikusak. Nincs helye a világban ilyen igazságtalan támadásnak az emberek ellen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Mila Kunis és Ashton Kutcher 30 millió dollárt adományoznak, mellyel azt tervezik, hogy szállást bérelnek és felszerelést vásárolnak a Lengyelországba, Romániába, Magyarországra, Szlovákiába és Moldovába menekült ukránoknak. 

„Az ukrán emberek nagyon erősek és bátrak, ám ez nem azt jelenti, hogy nem kell segítenünk nekik” – mondta a videó végén Mila Kunis. 

Nem a színésznő és férje az egyetlen híresség, aki rendszeresen felhívja közösségi oldalain a figyelmet az Ukrajnában dúló háború szörnyűségeire. Sean Penn az országban forgatott dokumentumfilmet, de Shannen Doherty is rendre közöl felvételeket a pusztításról.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!