Mila Kunis nyíltan beszélt a legnagyobb szülői kudarcáról

2021. október 21.
Nem túl büszke rá, hogy verekedésre bátorította a kislányát.

Ellen DeGeneres legújabb, Mom Confessions című netes sorozatának Mila Kunis volt a vendége, aki nemcsak, hogy őszintén beszélt az anyaság nehézségeiről, de a legnagyobb „szülői kudarcát” is elmesélte a nyilvánosság előtt.

„Elmesélek egy történetet, amin biztos sokan felháborodnak majd. A lányom óvodájában volt egy gyerek, aki nem volt túl kedves, és direkt ellökte a lányomat. Amikor a gyerekem odajött hozzám, és elmesélte, hogy bántották, én rögtön visszakérdeztem, hogy de ugye visszaadtad neki? Ő erre rávágta, hogy nem” – mesélte a színésznő, aki a 6 éves lánya legnagyobb megdöbbenésére ezután azt tanácsolata neki, hogy ne hagyja magát, leközelebb harcoljon, és adja vissza a másik gyereknek, ha bántják.

A színésznő hozzátette, hogy ugyan ő csak a lányának szeretett volna segíteni, férje, Ashton Kucher közreműködésnek hála, gyorsan belátta, hogy nem így kellett volna kezelni a problémát.

„Miután ezt a tanácsot adtam a lányomnak, hátra fordultam, és megláttam Ashton arcát, aki döbbenten, és egyben rosszallóan nézett rám. Ekkor már tudtam, hogy elrontottam. Gyorsan kijavítottam magam, mondtam a lányomnak, hogy ha legközelebb ilyen történik, álljon ki magáért, mondja, hogy ő nem fog ilyet csinálni, és hagyja ott a gyereket.”

Forrás: Buzzfeed Fotó: Getty Images

Olvass tovább!