Camila Cabellónak elege van belőle, hogy mindenki a testét vizslatja

2022. április 04.
Camila Cabello egy hosszú posztban kelt ki a folyamatosan kíváncsiskodó lesifotósok és a testszégyenítés ellen.

Camila Cabello a hétvégén Miami egyik tengerpartján szeretett volna néhány órát nyugalomban eltölteni, a folyamatosan leselkedő paparrazók azonban megzavarták a pihenését. Az énekesnőről készült bikinis lesifotók azonnal bejárták az egész internetet, amivel kapcsolatban Cabello egy hosszú Instagram-posztban mondta el a véleményét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

camila (@camila_cabello) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő azt írta, hogy ezúttal kifejezetten számított a lesifotósok jelenlétére, és próbált minél inkább felkészülni rájuk. „Minden alkalommal, amikor rendkívül sebezhetőnek és felkészületlennek éreztem magam – túl kicsi bikinit viseltem, és nem törődtem azzal, hogyan nézek ki –, és később megláttam a rólam készült képeket, valamint a testemre tett megjegyzéseket, nagyon összetörtem. A testemre tett megjegyzések az önbecsülésemre is rányomták a bélyegüket, ezért mindig emlékeztetnem kellett magam, hogy ezeket a gondolatokat valójában a kultúránk közvetíti. A kultúránk egy olyan női testideálhoz szoktatott bennünket hozzá, amely a valódi nők számára elérhetetlen. Ma felvettem az új bikinimet, szájfényt kentem a számra, és egész nap nem ettem semmi megterhelőt, mert tudtam, hogy biztosan készülnek majd rólam fotók. Annyira erősen behúztam a hasam, hogy az már fájt, nem vettem levegőt, alig mosolyogtam, és mivel tisztában voltam vele, hogy ott vannak a lesifotósok, egy percre sem tudtam magam elengedni” – írta Cabello, majd hozzátette, hogy bár strandolás közben tudta magáról, hogy jól néz ki, soha ennyire rosszul nem érezte még magát a tengerparton.

„Kinek akarok tetszeni egyáltalán, és vonzó lehetek-e saját magam számára, ha nem tudom elengedni magam, nem tudok pihenni, és szórakozni egy gyönyörű tengerparti napon?” – tette fel a kérdést a posztja végén. Az énekesnő írására rengeteg reakció érkezett, köztük több híresség is kifejezte egyetértését és támogatását.

„Tökéletes vagy és egy királynő! Átérzem, amit írsz. A patriarchátus fog győzni, ha mi elkezdjük éheztetni magunkat… és kinek? Hát nem! Köszönöm az őszinteséget” – írta kommentben Kesha. Az Emily Párizsban színésznője, Lily Collins is támogatta Cabellót, és az alábbit kommentelte a posztja alá: „Átérzem, sok-sok szeretetet és pozitív energiát küldök.” Paris Hilton pedig csak annyit írt megjegyzésként, hogy „ezt megsirattam.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!