Billie Eilish stílusosan vágott vissza az Oscar-gálás ruháját kritizálóknak

2022. április 06.
A TikTokon kritizálták Billie Eilish Oscar-gálán viselt fekete ruháját. Az énekesnő válaszként egy olyan videót posztolt magáról, amin a vécén ül.

Pont úgy válaszolt Billie Eilish az őt és a ruháját cikizőknek, ahogy azt egy 20 évestől várjuk, miután az egyik legrosszabbul öltözött hírességnek titulálták. Az Oscar-díjátadó ceremónián – ahol egyébként megnyerte testvérével a legjobb filmbetétdal kategória díját – egy fekete, vállvillantós, csupa fodor Gucci estélyit viselt. Hű maradt jellegzetes stílusához, a ruharengeteg teljesen takarta alakját, hatalmas és látványos sziluettet mutatott a ruhaköltemény. 

billie-eilish-oscar-ruha

„Elegem van a szarokból, amit csinál” – mondta a 77 ezer követővel rendelkező TikTok-felhasználó, aki leginkább a hírességek ruháit kritizálja videóiban, és most Billie Eilish került sorra. Erre posztolta válaszul az énekesnő a vécén ülős videót.

@billieeilish

#duet with @koltenkephart i HAVENT had enough of my shit. i am shitting right now.

♬ original sound – koltenkephart

Billie Eilish egyébként kétszer is ruhát cserélt az este folyamán. Egyszer egy fekete felső és hozzá illő nadrág volt rajta, amikor előadta a James Bond-film Oscar-díjas betétdalát, a No Time to Die-t. A másik ruhája, amit a Vanity Fair after partyra viselt, egy rövidebb, karakteresebb verziója volt korábbi ruhájának.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!