Rihanna először került fel a világ leggazdagabb embereinek listájára

2022. április 07.
A Forbes magazin 2022-ben is közzétette a világ leggazdagabb embereinek listáját. Erre mind Kim Kardashian, mind volt férje, Kanye ‘Ye’ West felfért – sok híresség mellett.

2668 dollármilliárdos éldegél jelenleg a világban, köztük van Kim Kardashian és Kanye West is, akik már második éve rendelkeznek akkora vagyonnal nemcsak együtt, de ezek szerint külön-külön is, hogy felkerülhettek a világ leggazdagabb embereinek listájára. A hírességek közül Rihanna most először került fel a Forbes listájára. Rögtön az 1729. helyen debütált 1,7 milliárd dolláros vagyonával. Az énekesnő sikerét a Fenty Beauty szépségmárkának köszönheti legnagyobb részben. 

rihanna-forbes-leggazdagabb-ember-lista

Kanye West az 1513. 2022-ben, ezzel 200 helyet ugrott előre tavaly óta. A rapper vagyona nagyjából 2 milliárd dollár, amit jelentős mértékben annak a szerződésnek köszönhet, amit márkája, a Yeezy az Adidasszal kötött. 

Nem sokkal marad le tőle volt felesége: Kim Kardashian az 1645. helyen végzett, ezzel több mint ezer helyet lépett felfelé egy év alatt. Vagyona mintegy 1,8 milliárd dollár, amihez nagyban hozzájárult családjával közös reality show-ja, egy mobiljáték eladása, kozmetikumai és a SKIMS alakformáló fehérneműket forgalmazó márkája.

A hollywoodi hírességek közül Steven Spielberg filmrendező áll a legjobban, a 801. helyre sorolták mintegy 3,7 milliárd dolláros vagyonával. Oprah Winfrey az 1196., az ő vagyonát 2,6 milliárd dollárra becsülik. Jay-Z-nek nem sikerült legyőznie Kanye Westet, Beyoncé férje a 2076. helyen áll 1,4 milliárdos vagyonával.

Most először az első helyezett, vagyis a világ leggazdagabb embere Elon Musk lett. 219 milliárdos vagyona a Tesla sikerének köszönhetően idén 68 milliárddal gyarapodott, amivel sikerült kiütnie az elsőségből Jeff Bezost, az Amazon tulajdonosát, akinek 171 milliárd dollárja van.

Forrás: ET Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!