Madonna alig egy év után eladja Los Angeles-i otthonát

2022. április 23.
Egymásnak adják a kaliforniai luxusvilla kilincsét a hírességek. A pop királynője még tavaly vásárolta meg az R&B énekes The Weekndtől 19,3 millió dollárért a hatalmas házat és birtokot, ám máris túl akar adni a Hidden Hillsen található gyöngyszemen.

Több mint 12 ezer négyzetméteres birtokon helyezkedik el a hatalmas ház, melynek felhajtóját csodás olívaültetvény szegélyezi. Álomszerű otthon Los Angeles egyik legfelkapottabb részén, Hidden Hillsen, ám Madonnának még így sem felelt meg annyira, hogy meg akarja tartani a csak nemrég vásárolt luxusingatlant. Pedig a fényre biztosan nem lehetett panasza az énekesnőnek, hiszen a hatalmas kétszárnyú ablakokon áradt be a napfény a belső terekbe.

madonna-luxusingatlan-eladas

A háznak hét hálószobája, saját moziterme van, ami szinte elvárás a hollywoodi villáknál. Nem maradhat ki a szabadtéri nappalinak is beillő terasz, elegáns ebédlő kandallóval és egy egész borospince sem. Sőt, saját stúdióval is rendelkezik a ház, ami fontos szempont lehetett az előző tulajdonosnak, The Weekndnek és Madonnának is.

madonna-luxusingatlan-eladas

Madonna egyébként a rövid idő alatt is eszközölt néhány változtatást a házon, mielőtt úgy döntött volna, hogy eladja. Hozzáépített egy edzőtermet és egy táncstúdióként vagy pilatesszobaként használható helyiséget. 

madonna-luxusingatlan-eladas

Természetesen különálló, kétszobás vendégház, sós vizes medence és egy 10 fő befogadására alkalmas wellnessrészleg is része a villának, illetve egy szabvány méretű kosárpálya. 

madonna-luxusingatlan-eladas

The Weeknd még 18,2 millió dollárért vette meg 2017-ben az ingatlant, ezt adta tovább 19,3 millióért Madonnának, aki így a Kardashianek és Drake szomszédja lett. Lehet, hogy pont miattuk döntött most a költözés mellett?

Forrás: Wall Street Journal Fotó: Getty Images

Olvass tovább!