Ezt a 18 millió dolláros New York-i lakást készül eladni Chrissy Teigen és John Legend

2022. január 29.
Elképszető belső tereket láthatunk a kétszintes, közel hatszáz négyzetméteres lakásban, no meg a konyhát, ahol Chrissy Teigen főzőcskézik.

Búcsút int a Grammy-díjas énekes és a modell-szakácskönyvíró-influenszer a keleti parti ingatlanának. John Legend és Chrissy Teigen úgy döntött, hogy eladja New York-i otthonát, amely a város felkapott Nolita negyedében található. A vásárlónak 18 millió dollárt kell fizetnie, ha be szeretne költözni ebbe a lenyűgöző lakásba, amelyben közel hatszáz négyzetméteren, két szinten 6 és fél hálószoba található, és az épület 5. és 6. emeletét foglalja el.

chrissy-teigen-john-legend-lakas-eladas

A hálószobákon kívül természetesen több nappaliszerű tér is található a lakásban, közte egy 3,6 méter belmagasságú, természetes fénnyel teli szoba, egy menő konyha, mosókonyha és saját tetőkert. 

chrissy-teigen-john-legend-lakas-eladas

Bár ettől a luxuslakástól meg szeretnének válni, Chrissy Teigen és John Legend nem tervezi, hogy teljesen feladja New York-i életét. Inkább új otthont szeretnének vásárolni maguknak és gyermekeiknek, a 3 éves Milesnak és 5 éves Lunának. „Rájöttünk, hogy a munka és szinte minden általában Los Angeleshez köt minket – magyarázta John Legend, hogy miért akarják eladni a lakást. – A lakásépítésre és felújításra szánt energiánkat arra szeretnénk koncentrálni, amit Los Angelesben kell csinálnunk.” 

chrissy-teigen-john-legend-lakas-eladas

A sztárházaspár nagy változtatásokat hajtott végre az ingatlanjaikban. Nemrég adták el Beverly Hills-i birtokukat közel 16,8 millió dollárért. Kíváncsian várjuk, hogy megmutassák, milyen lesz az új álomotthonuk.

chrissy-teigen-john-legend-lakas-eladas

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images, Tina Gallo/Douglas Ellman

Olvass tovább!