Kim Kardashian otthona egy minimalista (rém)álom

2022. február 24.
A Kanye Westtől való válása után Kim Kardashian eszközölt némi ráncfelvarrást korábbi közös otthonukon, mellyel a Vogue US-nek büszkélkedett el. Az alapelv nem változott, minimalizmus minden mennyiségben, csak azt csodáljuk, hogy a gyerekek nem estek még neki zsírkrétával a végtelen rajzvászonnak tűnő háznak.

Másodszor engedte be otthonába Kim Kardashian a Vogue magazint, ezúttal azt mutatta meg, mi változott a kaliforniai Calabasasban található, mintegy 60 millió dollárt érő házában, amit kissé átalakított a Kanye Westtel való szakítása után. A reality híresség és SKIMS-alapító közösségi oldalain ugyan be-bepillanthatunk házba, de ilyen mélységben még sosem tanulmányozhattuk a maximális minimalizmust, amit Kim Kardashian létrehozott az otthonában.

kim-kardashian-otthon-minimalizmus

Szobáról szobára vezet minket, megmutat minden olyan tárgyat, ami fontos számára, ugyanakkor nem mehetünk el amellett szó nélkül, hogy az egész ház tulajdonképpen úgy van berendezve, mint egy szelfimúzeum: mintha az egész monokróm minimalizmus csak egyetlen célt szolgálna, nevezetesen hogy megfelelő háttér legyen Kim Kardashian számára. „A házamban minden nagyon minimalista. Akkora káosz van a világban, így amikor hazajövök, csendet akarok, és azt, hogy minden megnyugtató legyen” – mondta Kim Kardashian. 

Felmerülhet bennünk a kérdés, hova teszi Kim Kardashian a négy gyermekét. Hogy lehetséges, hogy egyetlen összefirkált falat sem látunk? „Ez a nagy ház, itt nyugalom van. És a négy gyerek nem teheti tönkre az én krémszínű házamat” – folytatta Kardashian.

kim-kardashian-otthon-minimalizmus

„Megváltozott néhány dolog, mióta legutóbb itt voltatok – mondta Kim Kardashian, miközben legelőször a konyha-ebédlő részen vezette végig a stábot. – Rengeteg csodás műalkotást és a kedvenc dolgaimat is kitettem.”

kim-kardashian-otthon-minimalizmus

Azért nem az egész ház egy natúrszínű palota. „Van egy játszószoba telezsúfolva mindennel. A gyerekek hálószobái is színesek: egy rózsaszín, egy lila, egy kék és egy dinoszauruszos. Mindenkinek megvan a maga ízlése, ezt a saját szobájában valósíthatja meg. Imádják” – magyarázta Kim Kardashian.

kim-kardashian-otthon-minimalizmus

Kim Kardashian legidősebb gyermeke, North West alkotásait is szívesen megmutatja. A videóban elővette azt a hegyet ábrázoló tájképet, ami nagy port kavart, mivel sokan megkérdőjelezték, vajon valóban egy gyerek alkotása-e.

kim-kardashian-otthon-minimalizmus

A legújabb mű egy szénrajz, amit 8 éves kislánya a járvány derekán készített. „Azt hiszem, egy kicsit emo korszaka volt” – mondta a büszke édesanya.

Forrás: Popsugar, Buzz Feed, Page Six, Vogue US Fotó: Instagram, Twitter

Olvass tovább!