Jennifer Lopez és Ben Affleck több mint 50 millió dollárért vett közös házat

2022. március 24.
Nem is házat, palotát vásárolt Ben Affleck és Jennifer Lopez Bel Airben, a hollywoodi sztárok egyik legkedveltebb környékén.

Ha eddig nem lettünk volna benne biztosak, most már valóban komolyra fordultak a dolgok Jennifer Lopez és Ben Affleck között. A sztárpár ugyanis olyannyira együtt akar élni, hogy nagyjából 55 millió dollárért vásároltak közös hajlékot Bel Airben, ahol mindkettejük gyerekeinek lesz elég hely. 

ben-affleck-jennifer-lopez-bel-air-lakasvasarlas

Azért is lehet meglepő az újabb ingatlan vásárlása, mert Jennifer Lopez nemrég vett a környéken egy 28 millió dolláros házat, amely korábban Sela Ward színésznőé volt, Afflecknek pedig van egy 19 milliós birtoka az óceánparton. Úgy tűnik, a páros inkább friss, új kezdetet akart közös családi életének, az ingatlanszakértők szerint várható, hogy korábbi Los Angeles-i házaikat nemsokára piacra dobják a mostani befektetés után.

ben-affleck-jennifer-lopez-bel-air-lakasvasarlas

A most megvásárolt rezidencia szinte átellenben fekszik a roppant elegáns és exkluzív Bel Air Country Clubbal, ami az A-listás hírességek kedvelt helye. A házat az 1930-as években építették, Paul Williams építész tervezte, ám azóta természetesen átment néhány átépítésen az évtizedek alatt. Jennifer Lopez és Ben Affleck most Todd Lemkin tőzsdegurutól és feleségétől vásárolta meg, akik még 2016-ban vették nagyjából fele annyiért, mint amennyiért most túladtak rajta.

ben-affleck-jennifer-lopez-bel-air-lakasvasarlas

Mondhatjuk tehát, hogy a befektetésük busásan megtérült – még úgy is, hogy bőven költöttek a házra, teljesen felújították és elegáns belső tereket alakítottak ki. A házban 10 hálószoba, 17 fürdő található hatalmas kerttel és különálló vendégházzal.

ben-affleck-jennifer-lopez-bel-air-lakasvasarlas

Egyszerre négy konyhában főzőcskézhetnek, beleértve a szabadtéri grillezőhelyet is a hátsó kertben. A háromszintes villában található moziterem, borospince és faborítású iroda is, emellett saját edzőterem, feszített víztükrű medence és számos nappali. 

ben-affleck-jennifer-lopez-bel-air-lakasvasarlas

Jennifer Lopeznek és Ben Afflecknek nem csak Los Angelesben vannak ingatlanjai. A színésznek van egy hatalmas birtoka Georgia államban, Lopeznek pedig egy 20 millió dolláros lakása New Yorkban és egy birtoka Hamptonsban.

Forrás: Dirt Fotó: Getty Images, Zillow/Dirt

Olvass tovább!