Ő Katie Holmes 10 évvel fiatalabb, új szerelme

2022. május 03.
Katie Holmest a New Yorki-i Central Parkban kapták lencsevégre, amint boldogan turbékolt új szerelmével, Bobby Wooten III. zenésszel.

Önfeledten csókolózott a 43 éves Katie Holmes a Central Parkban a 33 éves Bobby Wooten III. nevű zenésszel. Sőt, találkoztak a színésznő édesanyjával, Kathyvel is, akit a zenész öleléssel köszöntött, így valószínűleg nem csupán futó románcról van szó Holmes és Wooten III. között. A parkbeli romantikus séta után a pár a Guggenheim Múzeum felé vette az irányt.

katie-holmes-szerelem

Wooten egy Grammy-jelölt zeneszerző, akinek legismertebb munkája David Byrne Amerikai Utópiájának energiabomba basszistája. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holmes 👑 (@katieholmesfans)

Emilio Vitolo Jr. óta nem volt olyan kapcsolata Katie Holmesnak, amit felvállalt volna a nyilvánosság előtt, vele 2021 májusában szakított a színésznő nyolc hónap randizgatás után. A kapcsolat nem viselte el, hogy Katie Holmes életében mindig a lányáé, a már 16 éves Surié lesz az első hely

Reméljük, nem jelent rossz óment Katie Holmes legújabb kapcsolatára nézve, hogy ahogy most Wootennel, úgy korábban Emilio Vitolo Jr. -ral is a Central Parkban való andalgás közben fotózták le együtt először a színésznőt.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!