Katie Holmes új pasija még jegyben járt, amikor összejöttek

2020. október 06.
Katie Holmes és Emilio Vitolo hetek óta elválaszthatatlanok – pedig a kapcsolatukat nem mindenki nézi jó szemmel.

Szeptember elején mi is megírtuk, hogy a Jamie Foxx-szal való szakítása után Katie Holmes ismét párra talált. Azt is tudni lehetett már akkor, hogy a férfit Emilio Vitolonak hívják, aki a Sohóban található Emilio’s Ballato nevű étterem séfje. A páros az elmúlt hetekben finoman szólva sem rejtőzködött a lesifotósok kamrája elől, többször is lencsevégre kapták őket, amint New York utcáin egymásba gabalyodva csókolóznak.

katie-holmes-emilio-vitolo

És bár a szerelmespár nem is lehetne boldogabb, az a hír járja, hogy Vitolo családja nincs túlságosan elragadtatva a kapcsolatuktól. Egészen pontosan a sztárséf édesanyja, Lourdes haragudott meg a fiára és új barátnőjére. A súrlódást pedig az okozza, hogy a mamának nem tetszik, hogy a fia úgy jött össze a hollywoodi sztárral, hogy közben még jegyben járt korábbi barátnőjével…

Ezt olvastad már?

Bizony, az értesülések szerint Emilio Vitolo két éve volt együtt a 24 éves Rachel Emmonsszal, és 18 hónapja jegyben is jártak, mikor találkozott Katie Holmesszal. A páros együtt élt, közösen nevelték a kutyájukat, valamint tervezték az esküvőjüket – és hogy még kínosabb legyen a dolog, az információk szerint Vitolo csak azután szakított volt barátnőjével, hogy megjelentek róla és Katie Holmesról az első közös fotók.

És hát pontosan ezzel van a problémája a sztárséf édesanyjának is… Lourdes ugyanis úgy gondolja, hogy fia nem kezelte jól ezt a szituációt, és nem ilyen befejezést érdemelt volna a korábbi kapcsolata.

Olvass tovább!

Forrás: marieclaire.com