Így él a ma 16 éves Suri Cruise, Katie Holmes kicsinyített mása

2022. április 18.
A ma 16 éves Suri Cruise pont úgy néz ki ma, mint az anyukája, Katie Holmes a Dawson és a haverok című sorozatban!

Suri Cruise 2006. április 18-án született, egy évvel azután, hogy szülei, Katie Holmes és Tom Cruise között szerelem szövődött. A boldogító igen kimondásakor Suri is jelen volt, igaz, még csak 6 hónapos babaként. Házasságuk azonban nem tartott hosszan, 6 év után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, 2012 nyarán kimondták a válást, ami nem volt zökkenőmentes.

Katie Holmes, Tom Cruise és Suri Cruise

Suri Cruise babaként, híres szülei esküvőjén

A válás óta még jobban kötődnek egymáshoz

A kislány felügyeleti jogát Katie Holmes kapta meg, ami sokat hozzátett ahhoz, hogy szoros kapcsolat alakuljon ki anya-lánya között. Suri kicsi kora óta szeret összeöltözni az anyukájával, akivel megszólalásig hasonlítanak egymásra. Egy közeli ismerősük nemrég azt mesélte a Us Weekly újságírójának, hogy a szülők válása még erősebbé tette a kettejük között lévő köteléket. Katie Holmes repes a boldogságtól, amikor kislányáról nyilatkozik, nevelési elveiről pedig elárulta, hogy szeretné, ha Suri minél jobban megismerné saját magát, és öntudatos, erős, magabiztos felnőtt válna belőle.

Sülve-főve együtt vannak

Suri Cruise New Yorkban él az anyukájával, akivel gyakran mutatkoznak együtt. Nemcsak sétálni, vásárolgatni vagy edzeni járnak közösen, hanem együtt önkénteskednek is. 2019-ben például az akkor 13 éves Surival Görögországba utaztak, hogy egy szíriai menekülteknek otthont adó táborban segítsenek. 

„Szeretek a lányommal másokon segíteni, és arról beszélgetni vele, hogyan tehetnénk jobbá a világunkat” – mondta a Dawson és a haverokból ismert színésznő, aki maga is csodás kapcsolatot alakított ki az anyukájával. Ők is elválaszthatatlanok, így nem kérdés, ki Katie példaképe, ha Suri neveléséről van szó.

Katie Holmes és Suri Cruise

Suri már kicsiként is nagyon hasonlított az anyukájára

Így él ma Suri

Hosszú, gesztenyebarna haja van, már majdnem olyan magas, mint Katie Holmes, sportosan öltözködik (imád farmert és tornacipőt viselni) és sosem sminkeli magát. Pont úgy fest most, mint amikor először láttuk képernyőn az anyukáját Joey Potterként a világhírű tinisorozatban. Suri olyan, mintha Katie kicsinyített mása lenne, az egyezőség azonban nem csak a külsejükre vonatkozik: személyiségük is nagyon hasonló, épp ezért szinte olvasnak egymás gondolataiban és szavak nélkül is megértik egymást. 

„Leírhatatlanul hálás vagyok, hogy a világ legédesebb lányának az anyukája lehetek” – írta szívecskék kíséretében Katie az Instagramon Suri egyik gyerekkori fotója mellé. Tavaly ilyenkor, mikor Suri 15 éves lett, rövid, de szeretettel teli sorokkal köszöntötte a lányát: „Boldog születésnapot, édesem! Nagyon szeretlek! El sem hiszem, hogy már 15 vagy!”

Suri Cruise és Katie Holmes

Sosem tett semmi olyat, amivel magára vonta volna mások rosszalló tekintetét, olyannyira, hogy Hollywood egyik legjobban nevelt és legkedvesebb sztárcsemetéjének tartják. Hiába híresek és tehetősek a szülei, szerény és visszafogott. Ebből adódóan keveset lehet tudni róla, ami azonban biztos, hogy rajongók ezrei reménykednek abban, hogy a szüleihez hasonlóan felnőttként ő is a színészetet választja majd hivatásának.

Suri Cruise azonban szülei válása óta nem találkozott az apjával.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?