Katie Holmes új szerelme egy szakács

2020. szeptember 09.
Katie Holmesra újra rátalált a szerelem. A színésznő új kedvese Emilio Vitolo New York-i séf, akivel hol máshol randevúzott volna, mint egy étteremben.

A 41 éves színésznőt nem először látták az utóbbi időben Emilio Vitolo séffel vacsorázni New Yorkban, ám legutóbb nyilvánvalóvá vált, hogy több van közöttük barátságnál. Katie Holmes és 33 éves párja összebújtak és csókolóztak a romantikus randevú közben.

Vitolo a Sohóban található Emilio’s Ballato nevű étterem séfje. Apja, Emilio Vitolo Sr. vásárolta meg a helyet a kilencvenes évek elején. A színészet sem idegen a férfi számára, feltűnt például a Luxusdoki című televíziós produkcióban és az Inside Amy Schumer című vígjátékban. Emellett rengeteg híres barátja van, többek között Whoopi Goldberg, Joe Jonas énekes és a Felhőtlen Philadelphia teljes stábja. 

View this post on Instagram

Man About Town Trowback

A post shared by Emilio Vitolo (@emiliovitolo) on

Azt egyelőre nem tudni, hogy Holmes és Vitolo mióta barátok, és mióta találkozgatnak, ám a férfi már júliusban kommentelte Holmes egyik Instagram-bejegyzését. 

Ez az első alkalom azonban, hogy Katie Holmes ismét egy férfi oldalán mutatkozik azóta, hogy 2019 augusztusában szakított Jamie Foxx-szal. Az köztudott, hogy a színésznő mennyire vigyáz magánéletére, így valószínűleg nagyon lassan és nagyon apró információkat tudunk majd csak meg Emilio Vitolóval való kapcsolatáról is.

Olvastad már?

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images