Itt az első fotó Priyanka Chopra és Nick Jonas kisbabájáról

2022. május 09.
Nick Jonas és Priyanka Chopra az anyák napi hétvégén hozhatták haza a kislányukat, Malti Marie-t, miután a baba több mint 100 napot töltött az újszülött intenzív osztályon.

Nick Jonas és Priyanka Chopra január elején jelentették be, hogy béranya segítségével megszületett az első közös gyerekük. A páros akkor mindössze annyit árult el a babáról, hogy kislány. Néhány nap múlva a Daily Mail írta meg, hogy a kicsi 12 héttel előbb érkezett a vártnál, ezért kórházban kellett maradnia, hogy meg tudjon erősödni.

100 nappal a születése után a kis Malti Marie végre hazatérhetett a szüleihez, amiről a sztárpár a hétvégén egy Instagram-posztban számolt be.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Priyanka (@priyankachopra) által megosztott bejegyzés

„Az intenzív osztályon töltött több mint 100 nap után a kislányunk végre itthon van. Életünk következő fejezete most kezdődik, a mi kisbabánk egy igazi badass. Gyerünk, MM! Anyu és apu szeret téged.”

Priyanka Chopra és Nick Jonas 2018 májusában kezdtek el randizni, majd néhány hónappal később, júliusban el is jegyezték egymást. Az esküvőjükre 2018 decemberében Indiában került sor: a háromnapos lakodalmat az Umaid Bhawan palotában tartották.

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!