A Netflix törölte Meghan Markle sorozatát

2022. május 04.
A streamingszolgáltató szorosabbra húzza a nadrágszíjat. A költségcsökkentésnek esett áldozatul Meghan Markle animációs sorozatának gyártása is.

A Deadline filmes magazin közölte először, hogy a Netflix szép csendben törölte Sussex hercegnéjének Pearl (Gyöngy) munkacímű animációs sorozatát, melyet az Archwell Productions égisze alatt készített volna a streamingszolgáltatónak. Meghan Markle és Harry produkciós cégükön keresztül még 2020-ban írtak alá többéves együttműködést a Netflixszel. 

meghan-markle-netflix

A Pearl lett volna az első rajzfilmsorozat, még az első simítások zajlottak csupán a műsorral kapcsolatban, de a Netflix most két másik animációs sorozattal együtt elkaszálta. A háttérben a streamingszolgáltató rossz adatai, csökkenő nézőszáma és romló részvényárfolyamai állnak, a költségcsökkentés miatt állították le Meghan Markle-lel közös projektjeiket is. Ez nem azt jelenti azonban, hogy a jövőben ne akarnának együtt dolgozni Sussex hercegi párjával.

Az Archwell Productions 2021 júliusában jelentette be Markle animációs sorozatát, de szóba került egy dokumentumsorozat is, mely az Invictus Játékokra és Harryre fókuszál. Utóbbi munkálatait egyelőre nem állították le. A Pearl történetének középpontjában egy kalandvágyó 12 éves lány lett volna, akit a történelem nagy női alakjai inspirálnak.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!