Victoria Beckham: „vékonyságra vágyni annyira divatjamúlt dolog”

2022. május 19. |

A divattervező arra próbált utalni, hogy olyan vékonynak lenni, mint a deszka, és ezért küzdeni már teljesen kiment a divatból. Victoria Beckham szerint a nők ma már mellre és fenékre vágynak, bármennyire furcsán is hangzik ez pont az ő szájából.

A Grazia magazinnak adott interjújában mondta azt Victoria Beckham, hogy amikor a vevői ruhákat keresnek, a természetes alkatuknak megfelelő darabokra vágynak, nem akarnak már önmaguk lehető legkisebb változatai lenni. „Elég régimódi felfogás, ha azt akarja valaki, hogy nagyon vékony legyen – fejtette ki bővebben Victoria Beckham, mire is gondolt. – Úgy vélem, hogy a nők ma már egészségesnek akarnak kinézni, idomokkal. Mellet és feneket akarnak.”

victoria-beckham-vekonysag

Természetesen az újságíró sem hagyta ki, hogy pont Victoria Beckham mondja mindezt, aki mindig az extrém vékonyság példája volt, de a divattervező megrázta a fejét. „Ez nem egy bizonyos méretről szól. Ez azt jelenti, hogy valaki tudja, kicsoda, és boldog úgy, ahogy van. Én így találtam meg az egyensúlyt: élvezni akarom az életet, és tudatosan táplálkozni, mozogni. Ha valaki fiatalabb, még harcol az egyensúly ellen, ám ahogy idősödik az ember, elér arra a pontra, amikor ráébred, milyen az egyensúly. Egyszerűen tudom, mi működik nekem” – mondta Victoria Beckham. 

A rengeteg edzés biztosan. A korábbi Spice Girl nemcsak rengeteg kardiotréninget végez, de Tracy Anderson módszerét is követi, súlyzókkal edz heti 5-6 nap, emellett rengeteg guggolást csinál reggelente azt remélve, egyszer olyan jó feneke lesz, amilyen csak lehet. 

Victoria Beckhamet – saját bevallása szerint – tavaly érte a felvilágosodás a női test és öltözködés átalakulásával kapcsolatban, amikor Miamiba költözött a családjával együtt. „Változtatni akartam. Ismét szexinek érezni magam – vallotta be a divattervező. – Rengeteg csodás idomokkal rendelkező nő jön-megy Miamiban, hatalmas önbizalommal. Aligruhában sétálnak a strandon, fantasztikusan néznek ki. Mind a felfogásukat, mind a stílusukat felszabadítónak találtam. Anyaként pedig örülök, hogy Harpert olyan nők veszik körül, akik éltetik az idomaikat és élvezik, ahogy kinéznek.”

Forrás: Vanity Fair Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Így változott a 48 éves Victoria Beckham stílusa az elmúlt 20 évben

Így változott a 48 éves Victoria Beckham stílusa az elmúlt 20 évben

Victoria Beckham 2003 környékén végképp „kifulladt” énekesnőként, és úgy döntött, hogy a divatszakmában próbál szerencsét. Mára igazán keresett tervezővé nőtte ki magát, kollekciói pedig bámulatos átalakuláson mentek keresztül az elmúlt csaknem két évtized alatt.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok

Sztárok, akiknek szakítást hozott 2022 első fele Candice Accola

Sztárok, akiknek szakítást hozott 2022 első fele