Victoria Beckham: „vékonyságra vágyni annyira divatjamúlt dolog”

2022. május 19.
A divattervező arra próbált utalni, hogy olyan vékonynak lenni, mint a deszka, és ezért küzdeni már teljesen kiment a divatból. Victoria Beckham szerint a nők ma már mellre és fenékre vágynak, bármennyire furcsán is hangzik ez pont az ő szájából.

A Grazia magazinnak adott interjújában mondta azt Victoria Beckham, hogy amikor a vevői ruhákat keresnek, a természetes alkatuknak megfelelő darabokra vágynak, nem akarnak már önmaguk lehető legkisebb változatai lenni. „Elég régimódi felfogás, ha azt akarja valaki, hogy nagyon vékony legyen – fejtette ki bővebben Victoria Beckham, mire is gondolt. – Úgy vélem, hogy a nők ma már egészségesnek akarnak kinézni, idomokkal. Mellet és feneket akarnak.”

victoria-beckham-vekonysag

Természetesen az újságíró sem hagyta ki, hogy pont Victoria Beckham mondja mindezt, aki mindig az extrém vékonyság példája volt, de a divattervező megrázta a fejét. „Ez nem egy bizonyos méretről szól. Ez azt jelenti, hogy valaki tudja, kicsoda, és boldog úgy, ahogy van. Én így találtam meg az egyensúlyt: élvezni akarom az életet, és tudatosan táplálkozni, mozogni. Ha valaki fiatalabb, még harcol az egyensúly ellen, ám ahogy idősödik az ember, elér arra a pontra, amikor ráébred, milyen az egyensúly. Egyszerűen tudom, mi működik nekem” – mondta Victoria Beckham. 

A rengeteg edzés biztosan. A korábbi Spice Girl nemcsak rengeteg kardiotréninget végez, de Tracy Anderson módszerét is követi, súlyzókkal edz heti 5-6 nap, emellett rengeteg guggolást csinál reggelente azt remélve, egyszer olyan jó feneke lesz, amilyen csak lehet. 

Victoria Beckhamet – saját bevallása szerint – tavaly érte a felvilágosodás a női test és öltözködés átalakulásával kapcsolatban, amikor Miamiba költözött a családjával együtt. „Változtatni akartam. Ismét szexinek érezni magam – vallotta be a divattervező. – Rengeteg csodás idomokkal rendelkező nő jön-megy Miamiban, hatalmas önbizalommal. Aligruhában sétálnak a strandon, fantasztikusan néznek ki. Mind a felfogásukat, mind a stílusukat felszabadítónak találtam. Anyaként pedig örülök, hogy Harpert olyan nők veszik körül, akik éltetik az idomaikat és élvezik, ahogy kinéznek.”

Forrás: Vanity Fair Fotó: Getty Images

Olvass tovább!