Anna Nicole Smith tinédzser lánya tragikusan elhunyt édesanyja tökéletes hasonmása

2022. május 23.
Bár a 15 éves Dannielynn Hope Marshall Birkhead édesapjának kiléte sokáig kérdéses volt, az édesanyját kétségtelenül le sem tagadhatná.

A világ egyik leghíresebb szexszimbóluma, Anna Nicole Smith (születéskori nevén Vickie Lynn Marshall) tragikusan fiatalon, negyvenévesen hunyt el gyógyszer-túladagolásban, pár hónappal azután, hogy elveszítette fiát, Daniel Wayne Smitht. A modell-színésznő első gyermeke éppen az édesanyja kórházi szobájában halt meg metadon- és antidepresszáns-túladagolásban, amikor meglátogatta őt és újszülött kishúgát, Hannah Rose Marshall Sternt.

Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith (Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images)

A források szerint Daniel volt a legfontosabb személy Anna életében, és a fia temetésén a modell azt mondta, szeretné, ha vele együtt őt is eltemetnék – sokak szerint lélekben ő maga is meghalt akkor. Öt hónappal később bekövetkezett a tragédia, amikor holtan találtak rá egy hotelszobában, így kislánya még féléves sem volt, amikor félárva lett.

Anna Nicole Smith és fia, Daniel

Anna Nicole Smith és fia, Daniel (Fotó: Gregg DeGuire/Getty Images)

A félárva gyermek édesapjának személye is kérdéses volt. Ugyan a születési anyakönyvi kivonatán Anna az egyébként ügyvédjeként és ügynökeként is dolgozó Howard K. Sternt nevezte meg szülőként, később többen is benyújtották az apasági keresetüket a baba felügyeleti jogait illetően – például Anna testőre, Alexander Denk és Gábor Zsazsa férje, Frederic von Anhalt is. Ám a DNS-tesztek végül bebizonyították, hogy a kicsi apukája a fotós, Larry Birkhead, így a lány neve azóta már hivatalosan is Dannielynn Hope Marshall Birkhead.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Larry Birkhead (@larryanddannielynn) által megosztott bejegyzés

A gyermek azóta is édesapjával él, és bár a fényképész óvja a magánéletüket a nyilvánosság előtt, az mégis köztudott, hogy kifejezetten szoros a kapcsolatuk – ezt tükrözik azok a történetek is, amit a bennfentesek nyilvánosságra hoztak.

Larry Birkhead és Dannielynn Hope Marshall 2010 februárjában

Larry Birkhead és Dannielynn Hope Marshall 2010 februárjában (Fotó: Chris Wolf/Getty Images)

Amikor Dannielynn egyik szemét meg kellett műteni 16 hónapos korában, Larry a sajátját is letapasztotta, hogy kalózosat játszhassanak együtt. Sőt, 2008 óta minden évben részt vesznek a Kentucky Derbyn, mert ez az az esemény, ahol Larry és Anna életükben először találkoztak.

Dannielynn Birkhead és édesapja, Larry Birkhead 2022-ben is részt vettek a Kentucky Derbyn

Dannielynn Birkhead és édesapja, Larry Birkhead 2022-ben is részt vettek a Kentucky Derbyn (Fotó: Stephen J. Cohen/Getty Images)

A kislány egyébként egészen korán édesanyja nyomdokaiba lépett, hiszen már hatévesen modellkedni kezdett, méghozzá a Guess gyermekkollekciójának kampányában. Külön érdekesség, hogy éppen ez a márka volt az, aminek hála Anna Nicole Smith felkerült a szakma térképére. Paul Marciano, a Guess társalapítója akkor ki is jelentette, hogy Dannielynn éppen olyan játékos lélek volt a felvételek során, mint az édesanyja. Az pedig nem is lehet kérdéses, hogy 15 éves korára a megszólalásig hasonlít Annára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Larry Birkhead (@larryanddannielynn) által megosztott bejegyzés

 

„A szereteted a mai napig él, egy nem mindennapi tinédzser formájában, aki az édesanyja mosolyát, szépségét és bátorságát is örökölte” – emlékezett meg Larry Birkhead az Instagramon Annáról.

Fotó: Jason Kempin/Getty Images

Ezt olvastad már?