David Hasselhoff plus size modell lánya a Playboy címlapján hirdeti az önelfogadást

2021. július 18.
Hayley Hasselhoff a body positivity egyik élharcosa, aki hatalmas lépésnek tekinti, hogy májusban a németországi Playboy címlapjára készült róla egy szexi fotósorozat.

Hayley Hasselhoff nemcsak azért mondott igent plus size modellként a szexi fotózásra, mert imád a kamerák kereszttüzében állni, hanem azért is, mert szívén viseli a body positivity, vagyis a testpozitivitás szemléletének népszerűsítését. „Bízom abban, hogy ez a címlapfotó ráébreszti a nőket arra, hogy mindannyian imádnivalók, becsülendők és kívánatosak, teljesen mindegy, milyen a testalkatuk” – nyilatkozta a fotózás kapcsán.

Hayley Hasselhoff David Hasselhoff plus size modell lánya

Akárcsak a 69 éves színész-énekes David Hasselhoff, lánya, Hayley is reflektorfénybe került, igaz, ő egész más területen teljesedett ki, mint édesapja. Míg David Hasselhoffért világszerte rajongtak a nők mint a Baywatch vízimentője, addig Hayley-t férfiak milliói csodálják – de a nők elismerését is kivívta, ugyanis ő az első plus size modell, aki Európában a Playboy címlapjára került. A Németországban megjelent magazin májusi számának borítója nemcsak szenvedélyt sugároz, hanem a body positivity egyik szimbólumának is tekinthető.

Hayley a csodásan sikerült címlapfotón vörös selyemmel takarja gömbölyű vonalait, és tökéletesen példázza, hogy az a nő is lehet elképesztően szexi, akin van némi súlyfelesleg. „Leírhatatlan érzés, hogy ez a fotózás létrejöhetett, úgy érzem, hatalmas mérföldkőhöz érkeztünk az önelfogadás és a női emancipáció felé vezető úton” – osztotta meg gondolatait követőivel Instagram-oldalán Hayley, majd hozzátette, hogy azt szeretné, hogy minden nő úgy szeresse magát, amilyen, fittyet hányva a szépségről alkotott társadalmi berögződésekre. 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da hayley amber hasselhoff (@hhasselhoff)

Téved, aki azt hiszi, hogy David Hasselhoff nem nézi jó szemmel lánya munkásságát. Hayley a DailyMailnek adott interjújában elmondta, hogy édesapja mindenben maximálisan támogatja és nagyon büszke rá. A lány elárulta azt is, hogy nem véletlenül került a májusi címlapra a róla készült buja fotó: ez a mentális egészség hónapja, David Hasselhoff lánya pedig fáradhatatlanul hangoztatja, mennyire fontos a lelki egyensúly fenntartásához az, hogy jóban legyünk a testünkkel, akármennyit mutat is a mérleg. „Azt szeretném, hogy a nők végre túllépjenek a testükhöz kötődő félelmeken, és végre ne az határozza meg az identitásukat, hogy milyen a testalkatuk. Ha visszamehetnék az időben, és beszélhetnék a fiatalabb önmagammal, neki is azt mondanám, hogy hagyjon fel a kishitűséggel, és vegye észre, hogy pont úgy szeretetre- és tiszteletreméltó, ahogy van!”

Hayley Hasselhoff és szüeli: David Hasselhoff és Pamela Bach

Hayley Hasselhoff és szülei: David Hasselhoff és Pamela Bach

5 tény Hayley Hasselhoffról

  • Az 1992-ben született Hayley Hasselhoff szülei színészek. Édesapja David Hasselhoff, édesanyja pedig Pamela Bach, aki szintén szerepelt a Baywatchban. Hayleynek született egy lánytestvére is, akit Taylor Ann Hasselhoffnak hívnak.
  • A modellszakmában kislányos arca és gömbölyded formáinak köszönhetően figyeltek fel rá, bár csak 1,7 méter magas, a kifutókon is szívesen látják a tervezők.
  • Plus size modellként egyre nagyobb elismerésre tesz szert, amiben szépsége mellett szerepe lehet annak, hogy korábban színésznőként is láthatta a nagyközönség. 
  • Az teszi őt igazán hitelessé, hogy a testét teljes mértékben elfogadja, és kifejezetten jól érzi magát a bőrében akkor is, ha fehérneműben fotózzák. Az önsanyargató diétákat és a plasztikai műtéteket nem neki találták ki.
  • Az Instagramon lenyűgöző fotói mellett rendszeresen posztol arról, mennyire fontos, hogy büszkék legyünk a testünkre, és ne az határozza meg a személyiségünket, hogy mekkora a derékbőségünk.
Hayley Hasselhoff David Hasselhoff plus size modell lánya
5 fotó megtekintése

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?