Bruce Willis először mutatkozott az afázia diagnózisa óta nyilvánosan

2022. május 31.
Barátaival élvezte a kaliforniai nyarat Bruce Willis, aki pont ugyanolyan jól festett, mint mindig. A színész most először mutatkozott nyilvánosan, mióta volt felesége, Demi Moore bejelentette, hogy Willis afáziában szenved.

Két hónapja jelentették be, hogy az akciósztárt afáziával diagnosztizálták, ezért visszavonul a színészkedéstől. A 67 éves Bruce Willist azóta nem nagyon lehetett látni, ám most végre megnyugodhattak kicsit a rajongói, hogy külsőre nem látszik semmi abból, milyen harcokat kell megvívni a színésznek. Barátaival élvezte a jó időt Kaliforniában. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Szokásához híven egy sima kék farmert, hosszú ujjú inget és egy kék baseballsapkát viselt, amire egy B-t hímeztek. A képeken úgy tűnt, Willis nagyon élvezte a barátaival elköltött ebédet. 

bruce-willis-afazia

Nemrég felesége, Emma Heming is megosztott egy videót Bruce Willisről, melyen a színész a hátsó kertjükben kosárlabdázik az ismerőseivel. 

bruce-willis-afazia

Amióta kiderült, hogy Bruce Willis afáziával küzd, volt felesége, Demi Moore és jelenlegi felesége is rendszeresen oszt meg közösségi oldalán apró híreket a színésszel kapcsolatban, ahogy már felnőtt lányai, a 33 éves Rumer, a 30 éves Scout és a 28 éves Tallulah is. A család együtt támogatja a betegséggel való küzdelemben a színészt, ám ez volt az első eset, hogy nyilvános helyen is lencsevégre kapták a színészt.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images, Page Six/Backgrid, Instagram

Olvass tovább!