67 éves lett Bruce Willis, aki minden feleségével és gyerekével jó kapcsolatot ápol

2022. március 19.
A szülinapos Bruce Willis sokszor bújt filmjeiben a kemény fiú bőrébe, a valóságban viszont hatalmas szíve van, igyekszik minden exével és gyerekével jó kapcsolatot ápolni.

Bruce Willisnek összesen öt lánya született, három Demi Moore-tól, kettő pedig mostani feleségétől, a nála 24 évvel fiatalabb Emma Hemingtől. Azt hihetnénk, hogy ahol ennyi nő van, ott óhatatlan a rivalizálás, a jelek szerint azonban ők a szabályt erősítő kivétel megtestesítői: nemcsak Bruce van jó kapcsolatban exnejével és a lányaival, hanem a két asszony között is mély barátság szövődött!

Bruce Willis

Bruce Willis és Demi Moore házassága

Bruce Willis és Demi Moore 1987-től 2000-ig voltak házasok. Viszonylag kevesen tudják, hogy fiatal kora ellenére a színésznőnek ő már a harmadik férje volt. Három gyerekük született: Rumer 1988-ban, Scout 1991-ben és Tallulah 1994-ben jött a világra. Bár ez a szerelem sem tartott örökké, kapcsolatuk végére egészen példaértékű módon tettek pontot: nemcsak akkor, hanem azóta is nagy tisztelettel beszélnek egymásról.

Demi Moore és Bruce Willis

Demi Moore és Bruce Willis 23 évig voltak házasok

Szárnyaikat bontogatják a lányaik

Demi Moore és Bruce Willis első közös gyermeke, Rumer mindössze 7 éves volt, amikor 1995-ben megkapta élete első filmszerepét a Tegnap és ma című produkcióban, amelyben édesanyjával együtt állt a kamerák elé. Láthattuk a nagy sikerű Sztriptíz című filmben is, és innentől tényleg nem volt megállás: eltántoríthatatlanul a színészkedés felé vette az irányt, bár a közelmúltban bebizonyította, hogy táncosnőként is tehetséges. Már most elmondhatja magáról, hogy játszott Oscar-díjra jelölt filmben, amire méltán büszke lehet ő is, és a szülei is.

Rumer Willis

Rumer Willis le sem tagadhatná, ki az édesanyja

Középső gyermekük, Scout idén nyáron lesz 31 éves, és minden kétséget kizáróan örökölte szülei művészi vénáját. Színésznőként is tehetséges, de a táncművészet sem áll távol tőle, Instagram-profilján nagyon sok artisztikus fotót posztol, amikhez magvas gondolatokat is ír. Nemrég például a nőiességről elmélkedett: A nőiességet, az istenséget, az önfejűséget, az érzékiséget és az emberiséget ünneplem! Miért ne élhetnénk meg minden pillanatot teljes ragyogásában? Mi értelme az elavult, bizonytalanságot sugalló berögződéseknek és kicsinyes játszmáknak, ha azt akarjuk, hogy senki ne érezze magát kellemetlenül? A félig megélt, félig kiélvezett életben nincs igazi biztonság. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy olyan fényesen ragyogjunk, amennyire csak tudunk!

Scout Willis

Legkisebb lányuk, a 28 éves Tallulah Willis sokszor elmondta, hogy különösen jó dolga volt a család legkisebbjeként, igaz, a szülei mindig gondosan ügyeltek arra, hogy egyik lánnyal se kivételezzenek. A színészpár válásakor 6 éves volt, így neki egészen természetessé vált, hogy az apukája nem lakik velük. Ő is színészi babérokra tör, és amikor szóba kerül, mindig elmondja, mennyire hálás a szüleinek, hogy ilyen csodás kapcsolatban maradtak annak ellenére, hogy a házasságuk zátonyra futott.

Tallulah Willis

Tallulah Willis inkább az édesapjára hasonlít

Bruce Willis és Emma Heming

A színész-modell Emma 2009 óta Bruce Willis felesége, sokak szerint Demi Moore fiatalkori mása. Mindössze 5 hónapos ismeretség után mondták ki a boldogító igent egy trópusi szigeten, a nagy eseményre Demi Moore és három közös lányuk is meghívást kapott. 

Bruce Willis és Emma Heming

Bruce Willis és Emma Heming


2012-ben világra jött Emma és Bruce szerelmének első gyümölcse, Mabel Ray, akit 2014-ben egy újabb kislány követett: ő az Evelyn Penn nevet kapta. Szüleik sokszor posztolnak róluk olyan cuki fotókat, melyek láttán azonnal elolvadunk!

Demi és egykori férjének mostani párja, Emma Heming remek kapcsolatot ápolnak. Tavaly tavasszal a színésznő hosszú Insta-posztban elmélkedett azokról a nőkről, akik inspirálják, és ebben igen jelentős rész jutott Emmának is: „A gyerekeink testvérek, a mi családi kapcsolódásunkra viszont nincs szó. Összetartozunk anyaként, és én húgomként szeretem őt ebben az őrült világban. Emma csodás anya, aki mindent megtesz a családjáért, és fantasztikus nő, aki most már sikeres vállalkozóként is nagyot alkotott.” Bruce Willis jelenlegi felesége hasonló odaadással beszélt a remek formában lévő Demiről, miközben az általa leginkább kedvelt emberek közé sorolta.

Bruce Willis, Demi Moore, a lányaik és Emma Heming

Bruce Willis egykori és mostani feleségével, valamint három lányával

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?