Billie Eilish dalt írt a Johnny Depp–Amber Heard perről

2022. június 09.
Manchesteri koncertjén örvendeztette meg rajongóit egy egészen friss dallal a 20 éves énekes. A TV című számot az utóbbi idők legnagyobb port kavaró bírósági ügye, Johnny Depp és Amber Heard tárgyalása ihlette.

„2017 vagy 2018 óta nem játszottunk új dalt élőben – mondta Billie Eilish a közönségének, mielőtt belekezdtek volna a TV című számba. – Ezt csak nemrég írtam, de mindenképp el akarjuk játszani nektek.”

billie-eilish-dal

A szám egy lassú, szomorkás dallam, amit testvérével, Finneasszel közösen énekelnek. Billie Eilish bátyja lassú gitárkísérete közben csatlakozik az énekesnőhöz. A szám nemcsak Billie Eilish nemrégiben történt szakítását dolgozza fel, de reflektál a közéleti történésekre, pontosabban a Johnny Depp–Amber Heard perre. 

Billie Eilish 2019 óta nem koncertezett Angliában, a Manchesteri show után még jó pár állomást szeretne beiktatni turnéjába. Pár hete az énekes-dalszerző egy klímaközpontú eseményt is bejelentett, melyet szintén Londonban rendeznek, és Billie Eilish Happier Than Ever világ körüli turnéjának egyik kezdőállomása lesz.

Forrás: ET Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!