Rejtőzködve él Johnny Depp húszéves fia

2022. június 13.
A most 20 éves Jack John Christopher Depp elhatározta, hogy egyáltalán nem kér a reflektorfényből és nem akarja a szülei nyomdokában haladni. Pedig megtehetné!

Sokakat meglepett, hogy Johnny Depp úgy döntött, kiteregeti a magánélete legsötétebb titkait egy nyilvános tárgyaláson, ám az Oscar-díjra jelölt színész a családja miatt is szerette volna tisztázni a nevét. Depp az ítélet kihirdetése után a közösségi oldalán beszélt arról, hogy az elmúlt évek eseményei, a rokonai életére is komoly hatással voltak – például a gyermekeiére is. Johnny Deppnek ugyanis két közös gyermeke van Vanessa Paradis színésznővel: Lily-Rose Melody Depp 23, Jack John Christopher Depp III pedig 20 éves.

Jack Depp 2015-ben

Jack Depp 2015-ben

„Ha gyermekeid vannak, akkor csak az igazságnak van helye az életedben, a hazugságnak nincs. Ezenkívül minden mással rossz példát állítunk eléjük” – Johnny Depp

A lányuk egyébként követte a szülők példáját, hiszen maga is a filmiparban helyezkedett el. A színészet mellett olyan márkákkal dolgozott már együtt modellként, mint például a Chanel. Öccse, Jack viszont egyáltalán nem szereti a reflektorfényben tölteni a napjait, és a jelek szerint ezen később sem akar változtatni. Egyszóval, külsőleg talán édesapja tökéletes mása, a karrierről alkotott elképzeléseik azonban az ellentétei egymásénak. Sőt, Jack még a közösségi médiát is kerüli, és ebben a törekvésében természetesen a szülei is maximálisan támogatják.

Jack John Christopher Depp

Jack John Christopher Depp (Fotó: Instagram/@lilyrose_depp)

„Amennyire csak lehet, távol tartottam őket a kameráktól, mert nem akartam, hogy az akaratuk ellenére osztozniuk kelljen a hírnevünkben – mesélte korábban Vanessa Paradis arról, milyen szellemben nevelte fel őket. – Nem kérték ezt.” Éppen ezért felesleges arra számítani, hogy Jack a közeljövőben kiállna a nyilvánosság elé, de azért a nővére és a családja néhány dolgot elárult róla korábbi interjúkban…

…például azt, hogy mindig franciául beszélgettek egymással, amikor a diákéveiket töltötték Amerikában. „Amikor azt szerettük volna, hogy valami köztünk maradhasson, akkor franciául mondtuk el a másiknak, mert azt senki sem értette.” Lily egyébként nem titkolja, elképesztően közel állnak egymáshoz a testvérével.

Lily-Rose Melody Depp és Jack John Christopher Depp

Lily-Rose Melody Depp és Jack John Christopher Depp (Fotó: Instagram/@lilyrose_depp)

Johnny Depp pedig azt mesélte el Jackről, hogy kifejezetten tehetséges a rajzolásban és a zenélésben – és állítólag még egy bandát is alapított. A színész meg sem próbálja letagadni, mennyire büszke rá és azt sem, hogy borzasztóan szereti a fiát – hiszen még a nevét is a karjára tetováltatta. (A Lily-Rose felirat a mellkasára került.)

Johnny Depp tetoválása

Johnny Depp tetoválása

Jack aktuális párkapcsolati státusza viszont tényleg kész rejtély: azt ugyan tudjuk, hogy 2020-ban egy francia modellel, Camille Jansennel randizott, de a románcuk időközben véget ért. És Johnny Depp kisebbik gyermekének szerelmi életéről azóta sem hallottunk frissebb pletykákat…

Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?