Beperelték Hailey Biebert

2022. június 22.
A modell néhány napja indította el saját bőrápolási márkáját, ám a brand neve nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Hailey Bieber június15-én dobta piacra Rhode elnevezésű bőrápolási termékcsaládját, de nem sokáig örülhetett a sikerének, a minap ugyanis egy szintén Rhode nevű divatmárka beperelte a modellt védjegybitorlás miatt. A divatmárka jogi csapata azt állítja, hogy Bieber 2018-ban megpróbálta megvásárolni a védjegyüket, tehát a Rhode nevet, ám ők elutasították a híresség ajánlatát. Most, négy évvel később, Bieber végül mégis elindította ugyanezzel a névvel a saját márkáját.

Hailey Bieber

Mindehhez azért azt is tudni kell, hogy a modell eredeti neve Hailey Rhode Baldwin, tehát azért ragaszkodott ennyire a Rhode elnevezéshez, mert ez a saját középső neve.

„Ez egy szerencsétlen eset. Természetesen megértjük, hogy Hailey használni akarja a saját középső nevét a márkájához, de a törvény ezzel kapcsolatban egyértelmű: nem hozhat létre ugyanazzal a névvel egy saját márkát. Amit Ms. Bieber tesz, azzal sokat árt annak a két nőnek, akik fáradságos munkával építették fel a saját vállalkozásukat” – mondta Lisa T. Simpson, a Rhode vezető jogi tanácsadója.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!