Britney Spears a rajongóknak is megmutatta új luxusotthonát

2022. június 30.
Britney Spears viccesen azt is megjegyezte, hogy „nem volt a legokosabb dolog” egyszerre túlesni az esküvőn és a költözésen.

Britney Spears készen áll maga mögött hagyni a múltat, és újrakezdeni az életét Sam Asghari oldalán. A 40 éves popsztár és férje, a 28 éves Asghari nemrég költöztek át a Los Angeles közelében található új otthonukba. A pár egyik ismerőse úgy nyilatkozott a People magazinnak, hogy az énekesnő rendkívül boldog az új ingatlanban.

britney-spears-volegenye

„Britney imádja az új házát. Sammel együtt választotta ki. Egy új kezdetet akart Sammel, nagyon fontos volt számára, hogy olyan otthona legyen, amit ő választott – anélkül, hogy az apja, Jamie Spears jóváhagyását kellett volna kérnie” – nyilatkozta az informátor.

A költözés után az énekesnő a rajongóinak is bepillantást engedett az új házba néhány Instagramra feltöltött képen és videón keresztül. A posztban Britney boldogan jelentette be, hogy új frizurát csináltatott, majd azzal viccelődött, hogy az esküvő utáni gyors költözés nem biztos, hogy jó ötlet volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

„Még nem volt nászutunk. Megházasodtam és egy új házba költöztem nagyjából egy időben. Nem a legokosabb dolog. (…) Most még olyan furcsa, felébredek, és minden új. Új a medence, új a konyha, új az ágy, azt hiszem, sokkot kaptam. Határozottan szeretek az udvaron lenni, de bent is” – írta a posztjában.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!