Britney Spears vőlegénye megerősítette, hogy babát várnak

2022. április 12.
Igaz a hír, amellyel Britney Spears hétfőn még kételyek között hagyta a rajongóit. Vőlegénye, Sam Asghari megerősítette, hogy valóban babát vár az énekesnő.

Az énekesnő vőlegénye pár órája erősítette meg a hírt, miszerint Britney és ő közös gyermeküket várják. Sam Asghari az Instagramon posztolt egy oroszláncsaládos fotót, amelyben a jó hírt megosztotta a világgal.

britney-spears-volegenye

Britney és 28 éves vőlegénye

„A házasság és a gyerekek természetes velejárója egy erős kapcsolatnak, amely tele van tisztelettel és szeretettel – írta a fotó alá Sam Asghari, akivel egyébként a rajongók sürgetik, hogy kedvencük házassági szerződést írasson alá. – Mindig vágytam az apaságra, amely még előttem áll, és nem fogom félvállról venni. Ez lesz a legfontosabb munkám, amit valaha végezni fogok.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sam Asghari (@samasghari) által megosztott bejegyzés

 

Az énekesnőnek egyébként már két fia van Kevin Federline-tól, a 16 éves Sean és a 15 éves Jayden. Britney már 2021 júniusában, miközben a gondnoksági pere zajlott, úgy nyilatkozott a bíróságon, hogy szeretne családot alapítani Asgharival, amelyet apja felügyelete mellett nem tehet meg.

britney-spears-fiai

Britney a fiaival és Sam Asgharival 2017-ben

A szerelmesek végül 2021 szeptemberében jegyezték el egymást, közel 5 év randizgatás után, az énekesnő pedig novemberben szabadult fel apja gyámsága alól végleg. Britney a saját Instagram-oldalán korábban már az is elárulta, hogy ezúttal nagyon örülne egy kislánynak.

Fotó: Getty Images Forrás: Page Six

Olvass tovább!