Britney Spears videóban köszönte meg a rajongóinak, hogy megmentették az életét

2021. november 17.
Britney végre szabad lett, ez pedig részben a rajongóinak köszönhető.

Britney Spears 13 éven át tartó kálváriája múlt héten végre véget ért. Szeptember 30-án a bíróság előbb az apját, Jamie Spearst függesztette fel a gondnoki státuszából, majd november 13-án elrendelték az énekesnő több mint egy évtizede tartó gondnokságának a végét.

Britney néhány órával ezelőtt egy Instagramra feltöltött videóban beszélt először a gondokságának eltörlésével kapcsolatban, és egyben a rajongóinak is megköszönte a támogatását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

A videóban az énekesnő arról beszélt, hogy mennyire hálás azért, hogy végre független lehet, újra nőnek érezheti magát, és olyan konkrét dolgokat is kiemelt, hogy 13 év után végre lehet saját bankkártyája, lehet nála készpénz, magánál tarthatja az autója slusszkulcsát, és ha kedve van hozzá, vásárolhat egy gyertyát.

Britney azt is hozzátette, hogy reméli, a története másokon is segíteni fog: „Azért vagyok itt, hogy szószólója legyek a valódi fogyatékkal élőknek és valódi betegségekben szenvedőknek. Én egy nagyon erős nő vagyok, ezért csak elképzelni tudom, mit tesz a gondnokság intézménye a többi emberrel. Remélem, hogy a történetem változást hoz majd.”

Végül a rajongóinak és a #FreeBritney mozgalomnak is megköszönte a támogatását: „A hangom olyan sokáig el volt némítva. De mivel ti tudtátok, hogy mi történik velem, felhívtátok rá a figyelmet, és nektek köszönhetően nyilvánosságra került. Őszintén úgy gondolom, hogy bizonyos értelemben megmentettétek az életemet.”

A poszt leírásában a családjára is kitért: „Őszintén szólva, még mindig el szoktam rajta gondolkozni, hogy a saját családom, a gondnokság, hogy volt képes mindezt megtenni velem… Demoralizáló és lealacsonyító volt az egész! Inkább nem is említem az összes rossz dolgot, amit velem tettek, amiért mindannyiuknak börtönbe kellene kerülniük… Igen, beleértve a templomba járó anyámat is! Én mindig fenntartottam a békét a családban, és tartottam a számat.. De többé már nem.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!