Ők a ma 60 éves Jon Bon Jovi gyerekei!

2022. március 02.
A szülinapos Jon Bon Jovi eddigi életének több mint felét – egész pontosan 33 évet – házasként élte Dorothea Hurley oldalán, akivel leírhatatlanul büszkék mind a négy gyerekükre.

Mindenki ismeri Jon Bon Jovit, aki éppen ma lett 60 éves. Az énekes-dalszerző és színész az 1983-ban alakult együttes, a Bon Jovi frontembereként hódította meg a világot, van azonban két másik „titulusa” is, amikre talán még a fentieknél is büszkébb: több mint 3 évtizede boldog férj és családapa.

Jon Bon Jovi

A rockzenész, aki tavaly Harry herceggel idézte meg a Beatlest, még a középiskolában ismerte meg szíve választottját, 1989-ben pedig oltár elé is álltak Dorothea Hurley-vel aki egy éttermet vezet és karateedzőként is dolgozik. Azt, hogy a harmónia még ennyi idő után is tökéletes közöttük, jól példázza, ahogy tavaly a kapcsolatukról nyilatkoztak: „Számunkra mindig is a család volt az első, és az, hogy úgy éljünk, hogy mindenki jól érezze magát, aki hozzánk tartozik. Nagyon szeretjük egymást és sok időt töltünk együtt” – részletezte Dorothea, akinek az sem volt ellenére, hogy férje oltár elé kísérte az egyik rajongóját.

Jon Bon Jovi feleségével és gyerekeivel

Stephanie Rose Bongiovi

Ő a büszke szülők első és egyetlen lánya, aki 1993. május 31-én jött világra. Mikor megszületett, ő volt a család hercegnője, zűrös ügyeivel azonban nyomatékosan szülei tudtára adja, hogy már kinőtt a mesékből (2012-ben például kábítószer-birtoklás miatt letartóztatták). Egy interjúban híres édesapja azt mondta, hatalmas segítség lett volna, ha kaptak volna egy használati útmutatót lánya neveléséhez. Ebből is látszik, hogy a kisasszony több fejfájást okoz a szüleinek, mint a fiútestvérei!

Stephanie 29 éves, tévés produkciók háttérmunkáin dolgozik és jelenleg szingli. Drogproblémáiról így nyilatkozott a híres édesapja, aki bizakodóan tekint a jövőbe: „Pontosan tudom, hogy min megy keresztül és maximálisan mellette állunk. Rengeteg szeretet áramlik felénk az emberektől, ami nagyon sokat jelent nekünk, ebből is sok erőt merítünk. Szóval jól vagyunk.” 

Az I Got the Girl című számát neki írta az édesapja, amit 2017-ben együtt adtak elő az egyik koncerten Las Vegasban.

Jesse James Louis Bongiovi

1995. február 19-én született, vagyis hamarosan 30 éves lesz! Már most nagyon sikeres, a Hampton Water Wine Co. nevű céget vezeti, amit az egyetem elvégzése után alapított édesapjával még 2017-ben. Bár Jesse politológia szakon végzett, munkája a rozé népszerűsítéséről szól, ami igazi szenvedéllyé vált számára. Annak, hogy szívvel-lélekkel teszi a dolgát, meg is lett a gyümölcse: a Wine Spectator 2018-ban a 100 legjobb bor közé választotta a portékájukat.

„Az a célunk, hogy a Hampton Water újraírja a rozéhoz kapcsolódó gondolatokat, és megváltoztassuk azt a berögződést, hogy rozét kizárólag a nyári melegben, csakis nők ihatják. Azt szeretnénk, ha az emberek egész évben fogyasztanák a rozét, és a férfiak is úgy szeretnék, mint a hölgyek!” – fejtette ki a Thrive Globalnak adott korábbi interjújában.

Jon Bon Jovi fia Jesse Bongiovi

Jesse és Jon borban utaznak (Fotó: Instagram – @jesse_bongiovi)

Jacob Hurley Bongiovi

Jacob, vagy ahogy mindenki szólítja, Jake 2002. május 7-én született, és elképesztően hasonlít az édesapjára. A New York-i Syracuse Egyetemen tanul, 2018-ban azért került a címlapokra, mert aktív résztvevőként segített egy országos diáksztrájk megszervezésében. 

Bár kezdetben próbálták titkolni a kapcsolatukat, ma már nem bujkálnak híres barátnőjével, Millie Bobby Brownnal, aki a napokban ünnepelte 18. születésnapját. Ebből az alkalomból hatalmas bulit rendeztek Londonban, ahol Barbie-nak és Kennek öltözött a szerelmespár.

Jacob Jake Bongiovi, Jon Bon Jovi fia

Jake és barátnője (Fotó: Instagram – @jakebongiovi)

Romeo Jon Bongiovi

Romeo a házaspár legkisebb gyermeke, aki hamarosan nagykorú lesz. Jelenleg egy manhattani középiskolában tanul, hamarosan érettségizik és egyetemet választ. Jon és felesége imádják a gyerekeiket, izgalommal várják azonban azt az időszakot, amikor kirepülnek a családi fészekből, és újra kettesben lehetnek, kedvükre utazgathatnak és élvezhetik a kötetlenséget. Romeo nincs fent közösségi oldalakon, de 17. születésnapján édesapja posztolt egy közös képet róla és Dorotheáról.

Jon Bon Jovi legkisebb fia, Romeo

Romeo 17. születésnapja (Fotó: Instagram – @jonbonjovi)

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?