Az 59 éves Johnny Depp zűrős szerelmi élete

2022. június 09.
Az elmúlt hetekben nem a tehetsége vagy vonzereje miatt szóltak Johnny Deppről a hírek, hanem exfeleségével folytatott pereskedése miatt, amiből a jelen állás szerint ő került ki győztesként. Ezzel a tudattal ünnepelheti 59. születésnapját.

Korábban biztos nem Amber Heard neve jutott volna eszünkbe, ha azt kellett volna megmondanunk, ki volt Johnny Depp leghíresebb párja. De a világ szeme láttára zajló bántalmazási ügyük akkora port kavart, hogy Amber minden kétséget kizáróan beelőzte Kate Mosst és Winona Rydert is, hogy csak párat említsünk a szülinapos színész egykori választottjai közül.

Johnny Depp

Lori Anne Allison

1983-ban házasodtak össze, és a válást két évvel később mondták ki. Lori Anne sminkmesterként dolgozott, így ő a színész kevésbé ismert partnerei közé tartozik.

Sherylin Fenn

1985 és 1988 között éltek se veled, se nélküled kapcsolatban. Sherylin nevét leginkább a Twin Peaks-ből ismerheted, az ő karrierje sajnos nem ívelt olyan magasságokba, mint Johnnyé.

Sherilyn Fenn 1988-ban

Sherilyn Fenn 1988-ban

Jennifer Grey

A színész ismerősei azt mesélték, hogy 1989-ben Johnny fülig beleszeretett a Dirty Dancing sztárjába, kapcsolatuk azonban nem úgy alakult, ahogy azt elképzelték. A szerelemnek gyorsan vége lett.

Johnny Depp és Jennifer Grey

Johnny Depp és Jennifer Grey

Winona Ryder

Jennifer után Winona gyógyította be Johnny lelki sebeit, szerelmük 4 éven át, 1989 és 1993 között lángolt. Sokak szerint igazi álompárt alkottak, az élet azonban másként rendezte.

Johnny Depp és Winona Ryder

Johnny Depp és Winona Ryder

Juliette Lewis

Bár hivatalosan sosem erősítették meg a hírt, a bennfentesek tudni vélik, hogy Johnny és Juliette a ’90-es években szorosabbra fűzte a szálakat a barátságnál.

Johnny Depp és Juliette Lewis

Johnny Depp és Juliette Lewis

Ellen Barkin

Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan véget is ért ez a kaland Johnny Depp és a nála 9 évvel idősebb színésznő között, akinek a pletykák szerint életmentőnek bizonyult ez a rövid románc a válása után.Johnny Depp és Ellen Barkin 1994-ben

Johnny Depp és Ellen Barkin 1994-ben

Kate Moss

1994 és 1998 között a világhírű szupermodell tette boldoggá a színészt, kapcsolatukról azonban vajmi keveset árultak el a kíváncsiskodóknak. Ami biztos, hogy igazán szenvedélyesen szerették egymást, de képtelenek voltak együtt élni. Úgy tudni, mindkettőjüket megviselte a szakítás. A szupermodell Depp és Heard perében az egykori párja mellett tanúskodott. Kijelentette, hogy soha nem bántotta őt a férfi, és mindig biztonságban érezte magát mellette. A per után pedig együtt is buliztak Angliában.

Johnny Depp és Kate Moss

Johnny Depp és Kate Moss

Vanessa Paradis

Kate Moss után Vanessa Paradis hozta el a boldogságot Johnny Depp életébe: ő lett az a nő, akivel családot is alapított a Karib-tenger egykori kalóza. Mindössze egy év ismeretség után született meg első gyermekük, Lily-Rose Depp, akivel a színésznek nagyon szoros a kapcsolata. Olyannyira, hogy egy interjúban azt mondta, akkor kezdett el igazán élni, miután apa lett. 2002-ben egy kisfiúval bővült a családjuk, Jack John Christopher Depp tette teljessé a színész boldogságát. 2012-ben azonban véget ért az idill, hivatalosan is bejelentették a válásukat.

Johnny Depp és Vanessa Paradis

Johnny Depp és Vanessa Paradis

Amber Heard

2012-ben még valószínűleg egyikük sem gondolta volna, hogy hova jutnak. A pár 2015 februárjában a színész hollywoodi otthonában mondta ki az igent, amit aztán több napon át ünnepeltek egy bahamai tengerparton. Mindössze 15 hónappal később Amber beadta a válókeresetet, azzal indokolva döntését, hogy a színész gyakran néz a pohár fenekére, és amikor ittas, bántalmazza őt. A válásra végül 2017-ben került sor. Majd Depp visszaperelte a nőt, amiért az tönkretette a karrierjét az erőszakról szóló vádakkal. Depp megnyerte a pert.

Johnny Depp és Amber Heard

Johnny Depp és Amber Heard

 

Fotó: Getty Images

Ezt már olvastad?