49 éves lett az Agymenők Sheldonja, aki fülig szerelmes a férjébe

2022. március 24.
Az Agymenők sztárja és férje hosszú ideig titkolták a szerelmüket, majd egy titkos esküvőn fogadtak egymásnak örök hűséget. Nézd meg, ki rabolta el a szívét!

Jim Parsons, aki az Agymenőkben Sheldon Coopert alakította, egy 2002-es vakrandin ismerte meg élete szerelmét, a művészeti vezetőként dolgozó Toddot, akivel immár 20 éve szeretik egymást. Kezdetben nem verték nagy dobra a boldogságukat, egy 2012-ben adott interjúban azonban a szülinapos Jim nyíltan beszélt arról, hogy a saját neméhez vonzódik, és felfedte azt is, hogy ki rabolta el a szívét.

Jim Parsons az Agymenők Sheldonja

A sorozatban Sheldonként vált ismertté

világraszóló ismertséget hozó sorozatban megformált karaktere, a tudományba szerelmes Sheldon Cooper egyáltalán nem foglalkozott a szívügyekkel, idővel azonban őt is utolérte a végzete. Jim Parsons a valóságban nagyon is érzelmes típus, Instagram-oldalán nem fél arról áradozni, mennyire boldog szerelme, Todd Spiewak mellett.

Így kezdődött

Jim és Todd egy, a barátaik által szervezett vakrandin találkoztak először, és hamar világossá vált számukra, hogy jó párost alkotnának. 2020-ban, megismerkedésük 18. évfordulóján így emlékezett vissza a színész a nagy napra:

„Azok a babák, akik azon a napon születtek, amikor megismerkedtem Todd Spiewakkal, ma 18 évesek. Boldog születésnapot nekik, és boldog 18. vakrandi-évfordulót Toddnak! Intuitív barátaink, Tami és Oonie 2002. november 15-én összehoztak minket: biliárdoztunk a Slate-ben a 21. utcában, karaokéztunk az Avenue A Sing Singben, majd elmentünk Robbie születésnapi bulijára… Todd ezután elkísért a vonathoz, és amikor elbúcsúztunk, tudtam, hogy újra találkozni fogunk – ez két éjszakával később meg is valósult, amikor elmentünk megnézni Michael Moore Kóla, puska, sültkrumpli című filmjét az Unionba. Mi mással kezdhettük volna a közös jövőnket, mint egy megosztó dokumentumfilmmel? (Vajon mi miért nem tudtuk inkább a Bazi nagy görög lagzit megnézni, mint minden más pár 2002-ben?). Mindketten imádtuk a filmet, és hosszan beszélgettünk róla egy pizza mellett. Melletted teljesen megváltozott az életem, de csakis jó irányba. Szerelem mindenek felett!”

Jim Parsons az Agymenők Sheldonja férjével

Jim és Todd a megismerkedésükkor Fotó: Instagram @therealjimparsons

Mit lehet tudni Toddról?

Jim ma 49 éves, férje, Todd pedig 45. Az egyetemen művészetet tanult és grafikusként diplomázott, majd a reklámszakmában helyezkedett el, és hamar szép sikereket ért el. Világmárkák kampányaiban dolgozott, tehetsége gyorsan utat tört magának, és abban a szerencsés helyzetben volt, hogy ezt mások is elismerték. 2015-ben a színésszel együtt alapítottak egy produkciós irodát, amit szintén sikerült felvirágoztatniuk.

Amikor 2002-ben megismerkedtek, Jim még nem volt befutott színész, Todd azonban a kezdetektől fogva hitt benne és drukkolt neki, hogy megkapja a neki járó elismerést. Szerencsére ez csak idő kérdése volt, mára ő is nagy népszerűségre tett szert.

15 év után mondták ki a boldogító igent 2017 májusában, pont abban az időszakban, amikor Sheldon Cooper a sorozatban megkérte Amy kezét. Jim és Todd esküvőjét New Yorkban, a Rainbow Roomban tartották szűk körben.

Jim Parsons az Agymenők Sheldonja

Jim Parsons és férje, Todd Spiewak

Nem számított a papír

Az igazat megvallva nem foglalkoztatott bennünket, hogy papírunk legyen arról, hogy szeretjük egymást. Tudom, hogy ez sokak számára furcsán hangzik, de mi így éreztük. Végül elhatároztuk, hogy egy partit rendezünk, és kimondjuk az igent. Utólag visszagondolva azt mondhatom, hogy sokkal többet jelentett mindkettőnknek ez a lépés, mint ahogy azt korábban gondoltuk.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?